2022 Yılının En İyi 5 Fantastik Filmi

2022 Yılının En İyi 5 Fantastik Filmi
2022 Yılının En İyi 5 Fantastik Filmi

Fantastik ve macera filmi sevenlerin kaçırmaması gereken, izleyicinin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak 2022 yılının en görkemli yabancı hd filmleri ile maceraya doyacaksınız. Hollywood'un ve diğer film yapım şirketlerinin en çok ilgi gören aktör ve aktrislerinin rol aldığı filmleri siz fantastik film izle severler için özel olarak seçtiğimiz, 2022'nin en sevilen 5 fantastik ve macera filmini hazırladık.

Ayrıca sevebileceğiniz diğer tür hd film izle için geniş bir film yelpazesiyle hizmet veren sitemizden sayısız yabancı film ile unutulmayacak deneyimler yaşayabilirsiniz. İlaveten gişe rekorları kırmış full hd film izle, unutulmaz filmleri, eski, yeni biyografi ve belgeselleri de film sitemizden izleyebilirsiniz.

Everything Everywhere All at Once

Aşırı çalışan Evelyn Wang, eleştirel babası Gong Gong ve kızı Joy ile gergin bir ilişki de dahil olmak üzere her şeyle başa çıkmaya çalışır. Çamaşırhanesi felaketin eşiğinde ve korkak kocası Waymond ile olan evliliğinin başı beladadır. Ve sanki iç karartıcı bir orta yaş kriziyle uğraşmak yeterli değilmiş gibi, Evelyn'in yüzü olmayan bir bürokratla tatsız bir karşılaşmaya hazırlanması gerekiyor: vergi denetçisi Deirdre ile hukuk savaşı vermesi lazım. Ancak sert ajan sabırsızlaştıkça, gizemli bir çoklu evren yarığı, alternatif alemlerin göz alıcı bir araştırmasına dönüşür.

https://www.imdb.com/title/tt6710474/?ref_=vp_close

Avatar: The Way of Water

Bir zamanların unutulmaz ve gişe rekorları kıran, seyircinin gönlünde taht kuran Avatar serisinin 2022 yeni filmi olan Avatar: The Way of Water sevenleriyle buluşuyor. Yönetmenliğinde ilk filmden de yönetmenlik koltuğunda oturan James Cameron bulunuyor. Jake Sully, Pandora gezegeninde kurulan yeni ailesiyle birlikte yaşar. Tanıdık bir tehdit daha önce başlamış olanı bitirmek için geri döndüğünde, Jake gezegenlerini korumak için Neytiri ve Na'vi ırkının ordusuyla birlikte çalışmak zorunda kalacaktır. Kadim bir tehdit yeniden ortaya çıktığında, Jake insanlara karşı zorlu bir savaş vermek zorundadır.

https://www.imdb.com/title/tt1630029/?ref_=nv_sr_srsg_3

Jurassic World Dominion

Yönetmenliğini Colin Trevorrow'un yapmış olduğu Jurassic World Dominion isimli seri filminin başrollerinde; Sam Neill ile Laura Dern, Jeff Goldblum ve Bryce Dallas Howard, Chriss Pratt ve de Kayla Watts bulunuyor. Macera, bilim kurgu ve fantastik içerikli olan filmde; Dinazorların tutsak edildiği yerlerden bir zamanlar olduğu gibi tekrar hüküm sürme amacıyla kurtulan dinazorlar bu alışık olmadıkları zaman çizelgesinde insanlarla birlikte yaşamaya alışmalı ya da onları yok etmelidir. Owen Grady ve Claire Dearing bir kurtarma görevine çıkarken, Alan Grant ve Ellie Sattler, bir zamanlar feshedilmiş InGen'in rakibi olan genom şirketi Biosyn'in bir komplosunu ortaya çıkarmak için Ian Malcolm ile tekrar bir araya geliyor.

https://www.imdb.com/title/tt8041270/?ref_=nv_sr_srsg_0

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Ünlü Harry Potter serisine hayat veren J.K. Rowling kaleminden, Harry Potter serisinin sevilen karakterlerini de içinde barındıran Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore 2022 yılında sevenleriyle buluşuyor. Film, Albus Dumbledore'un gençliği ve geçmiş bir zamanda geçen maceralarını ayrıca Hogwarts'ın eski halini anlatıyor. Grindelwald tüm Muggle'ları ortadan kaldırmak için bir orduya liderlik etmeye başlarken Profesör Albus Dumbledore, Newt Scamander ve diğer ortaklarını atamalıdır. Bu 2022 yapımı fantastik filmde Harry Potter evreninin sevilen karakterlerini ve onların başından geçen fantastik ve heyecan dolu maceralarına tanık olacaksınız.

https://www.imdb.com/title/tt4123432/?ref_=nv_sr_srsg_0

The Division

Action third person shooter tarzında oyun sevenlerin gönlünde taht kurmuş dünyanın her yerinden kendisine oyuncu çekmeyi başarmış aynı isimli oyunun film adaptasyonunda fantastik film severleri harika bir deneyim bekliyor. Yapım yeri Amerika Birleşik Devletleri olan bu filmde; Kara Cuma Sırasında, "Yeşil Zehir" olarak bilinen mutasyona uğramış bir çiçek hastalığı türü, New York'ta biyoteröristler tarafından çok sayıda banka banknotuna sürülerek dağılır. Hastalığın hızla yayılması ve ardından NYC toplumunun çöküşü nedeniyle, Stratejik Vatan Bölümü sonunda etkinleştirilir. Division'ın birincil amacı, hükümet araştırmacıları bir tedavi ararken düzeni sağlamak ve medeniyeti yeniden inşa etmektir.

https://www.imdb.com/title/tt5776468/?ref_=ttls_li_tt