26 İlde 1250 Bekçi Alımı İlanı Kılavuzu Ve Şehir Listesi

Emniyet Genel Müdürlüğü bekçi alımı ilanı yayımlandı. 2023 yılı bekçi alımı kılavuzu ve şehir listesi yayımlandı! Türkiye Geneli Bekçi alımı ne zaman? ve kaç tane?
26 İlde 1250 Bekçi Alımı İlanı Kılavuzu Ve Şehir Listesi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünden beklenen ilanın başvurusu geldi. Adayların beklediği bekçi alımı duyurusu az önce yayımlandı. Resmi gazetede 18 Ocak 2023 tarihi ile yayımlanmış olan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 2023 yılı 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı ilanı yayımlandı. Bu kapsamda 26 şehirde 1250 bekçi alımı yapılacak.

Adayların en az lise ve dengi okul mezunu olması, en az 167 santimetre boyunda olması, beden kitle indeksinin 18 ile 27 arasında olması, ön başvuru tarihinin son günü itibarıyla askerliğini yapmış olması, 31 yaşından gün almamış olması, başvuru tarihinde herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye bulunmaması, başvuru yaptığı il sınırları içerisinde ön başvuruların son günü itibarıyla son 1 yıldır veya daha fazla süredir ikamet ediyor olması gerekiyor.

Aranan nitelikler ve diğer başvuru şartları ile il kontenjanlarına ilişkin bilgilere "www.pa.edu.tr" internet sitesinden ulaşılabilecek.

26 Şehirde 1250 Bekçi Alımı Yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen duyuru ile başvurular 26 Şehir için yapılacak. Toplamda 1250 kişilik kadro ile Bekçi alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Etiketler :