34. haftanın kazananı Konyaspor!

Anadolu Kartalı haftayı mutlu kapattı. Salı günü zorlu Alanyaspor karşısında istediği 3 puanı 3 golle alan Konyaspor, Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u geçmesiyle bordo mavililerin haftayı önde kapattı. 49 puanı olan Yeşil beyazlılar, Kayserispor’un bay geçtiği haftada tüm olasılıkları lehine kullandı.
34. haftanın kazananı Konyaspor!

Spor Toto Süper Lig’de 34. Hafta Perşembe maçlarının ardından sona erdi. Deplasmanda Alanyaspor’u geçen Konyaspor maç fazlasıyla Trabzonspor’un önünde yer almıştı. Bordo mavililerin Kadıköy deplasmanında aldığı 3-1’lık mağlubiyet en çok Anadolu Kartalı’na yaradı. Yeşil beyazlılar 34. Hafta bitiminde 49 puanla altıncı sırada kapattı. Kayserispor ise bu haftayı fikstür gereği bay geçti.

34-hafta.jpg

34. HAFTA GENEL GÖRÜNÜM
Ligde şampiyonluğa her geçen hafta yaklaşan Galatasaray, ligde kritik pozisyonda yer alan İstanbulspor karşısında 3 puanı 2 golle elde ederek, şampiyonluk sinyallerini güçlü verdi. Fenerbahçe Trabzonspor galibiyeti ile moral buldu, Beşiktaş 34. Haftayı Gaziantep FK maçı nedeniyle +3 kapattı. Küme düşme potasıntaki Hangi Kredi Ümraniyespor, Başakşehir deplasmanında 2 puan daha bıraktı.

 Muhabir
Etiketler :