"45-25 #KusursuzCinayet" 6 Eylül'de vizyona girecek

Kanıt dizisinin ekibi tarafından çekilen "45-25 #KusursuzCinayet" sinema filminin özel gösterimi yapıldı- Oyuncu Mehmet Baştürk: - "Kanıt seyircisi çok ilgili olduğu ve polisiye izleye izleye kendilerini polis gibi hissettikleri için dizi içerisinde katil
"45-25 #KusursuzCinayet" 6 Eylül'de vizyona girecek

İSTANBUL (AA) - Kanıt dizisinin ekibi tarafından çekilen "45-25 #KusursuzCinayet" adlı polisiye filmi izleyiciyle buluştu.

Üçgen Teras Akmerkez'de yapılan özel gösteriminde, 6 Eylül'de vizyona girecek filmin ekibi sinemaseverle bir araya geldi.

Gösterim öncesinde AA muhabirine açıklama yapan oyuncu Mehmet Baştürk, filmde cinayet büroya yeni atanmış, çalışma aşkıyla yanıp tutuşan cesaretli ve hep çalışmak isteyen genç bir komiseri oynadığını söyledi.

Çekimlerin yorucu geçtiğini belirten Baştürk, "Ekip olarak çok sıkı çalışıp hataya minimum derecede mahal vererek hızlı bir şekilde çekimleri bitirdik." dedi.

Filmde oynarken çok keyif aldığını, izleyicinin de izlerken aynı şekilde keyif alacağına inandığını dile getiren Baştürk, şunları kaydetti:

"Kanıt seyircisi çok ilgili olduğu ve polisiye izleye izleye kendilerini polis gibi hissettikleri için dizi içerisinde katili bulabiliyorlar. Yönetmen de insanların filmin sonunu tahmin etmesini güçleştirmek için farklı bir yöntem izledi."

- "Seyirciyle beyin fırtınası yapacağız"

Oyuncu Gökhan Mumcu, çok sayıda sinema filminde farklı karakterleri canlandırdığını, bu filmde ise Komiser Yavuz karakterini oynadığını söyledi.

Çekimler için 2 hafta boyunca hiç durmadan çalıştıklarını dile getiren Mumcu, "Filmimizde diğer 'Kanıt' dizisinde seyircinin aşina olduğu gibi yine başkomiser yanındaki neferleriyle birlikte cinayeti çözmenin peşine düşüyor. Ters kurgularla yapılmış olan hikayenin akışı bayağı şaşırtıcı. Seyirciyle bir beyin fırtınası yapacağız ve işin sonunda katili hep birlikte çözeceğiz." şeklinde konuştu.

- "İyi bir film çıktı"

Yönetmen Biray Dalkıran ise "Kanıt" dizisi seyircisi tarafından yapımın devamı için çok istek geldiğini belirterek, "Biz de aynı senaristle, 'Kanıt'ta çalıştığımız Ahmet Saatçioğlu ile bir adım ileriye nasıl gideriz diye baktık." diye konuştu.

Filmde sosyal medya fenomenlerinin öldürüldüğü cinayetlerin işlendiğini anımsatan Dalkıran, "Hatta senaristin dediğine göre filmdeki sosyal medya fenomenleri Türkiye'deki meşhurlara gönderme de yapıyor. İyi bir film çıktı." ifadesini kullandı.

Gösterim öncesinde sahneye gelerek katılımcılara hitap eden Dalkıran, yapımda emeği geçenlere ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Geceye filmin ekibi ve oyuncularının yanı sıra sinema dünyasından isimler ve çok sayıda sinemasevere de katıldı.

"Kanıt" dizi ekibi tarafından çekilen "45-25 #KusursuzCinayet" filmi, 9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenlerinin öldürülmesini ve katilin peşine düşen Mehmet Komiser ve Yavuz Başkomserin hikayesini konu alıyor.

Biray Dalkıran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Mehmet Baştürk ve Gökhan Mumcu paylaşıyor. Ahmet Saatçioğlu'nun senaristliğini üstlendiği yapımın oyuncuları arasında ayrıca Beyza Nur Mete, Sercan Elikara, Ekinsu Karaata, Sibel Aytan, Arşel Karabıyık ve Çetin Karakul gibi isimler de yer alıyor.

Kaynak: