A101 de harekete geçti! 2023 üründe fiyatları sabitledi

Zincir marketlerden indirim ve fiyat sabitleme haberleri peş peşe geliyor. Bakan Nebati ve Bakan Muş'un çağrılarının ardından bazı marketlerden hamleler gelmişti. Mevcut marketlere bir yenisi daha eklendi. Son yapılan açıklamaya göre; Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren perakende zinciri A101, Ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyatları sabitleyeceğini tüketicilere duyurdu.
A101 de harekete geçti! 2023 üründe fiyatları sabitledi

Zincir marketlerin indirim ve fiyat sabitleme yarışı sürüyor. Geçtiğimiz günlerde en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürüyle bir araya gelen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, marketlere 'asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatları' ile ilgili uyarılarda bulunmuştu. Ardından Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de benzer açıklamalarda bulunmuş ve "Gerek ulusal gerekse yerel marketlere fiyatların belli bir süre artırılmaması veya sabitlenmesi noktasında çağrıda bulunuyorum" ifadelerini kullanmıştı. Türkiye'nin önde gelen birçok zincir marketi bu çağrılara karşılık verdi. İşte o marketler...

A101, 2023 ÜRÜNÜN FİYATLARINI SABİTLEDİ

Son yapılan açıklamaya göre; Türkiye'nin 81 ilinde hizmet veren perakende zinciri A101, Ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyatları sabitleyeceğini tüketicilere duyurdu.

A101'in kampanya ile hem tüketicilerin alım gücünün korunmasına, hem de ülke ekonomisine destek olmaya devam edeceği belirtildi.

Türkiye'nin en fazla mağazaya sahip perakende zincirlerinden olan A101, 2023 yılında devam ettireceği haftalık kampanyalarla da, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak tüketicinin yanında olmaya devam edeceğini açıkladı.

Etiketler :