AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Milli boksör Kılıççı, oylamaya katıldı- Kılıççı:- "Türkiye'nin en büyük haber ajansı. Her yere ulaşabilen, her yere haber taşıyabilen ve birilerinin sesini duyurabilmek için kol kanat geren bir ajans"
AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AĞRI (AA) - Milli boksör Adem Kılıççı, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Ağrı Valiliğince Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen konferansa katılmak üzere kente gelen Kılıççı, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için seçilen AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Kılıççı, "haber" kategorisinde tercihini Elif Öztürk'ün "15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü" ve Wisam Hashlamoun'un "Direnişin sembolü 14 yaşındaki çocuk" başlıklı fotoğraflarından yana kullandı.

Yaşam kategorisinde Zekeriya Karadavut'un "Kostak profesyonel yürüteçle yuvasına döndü" adlı fotoğrafını seçen Kılıççı, Spor kategorisinde ise tercihini Abdullah Coşkun'un Türkiye Ampute Milli Takımı'nın Avrupa şampiyonu olduğu maçın ardından çektiği "Türkiye'nin sevinci" isimli fotoğrafından yana kullandı.

Yarışmaya katılan fotoğrafları çok beğendiğini söyleyen Kılıççı, seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

- "Birilerinin sesini duyurabilmek için kol kanat geren bir ajans"

Fotoğraflarda emeği geçenlere teşekkür eden Kılıççı, "Anadolu Ajansının gerçekten deneyimli olduğunu biliyoruz. Bunu tüm Türk halkı biliyor. Türkiye'nin en büyük haber ajansı. Her yere ulaşabilen, her yere haber taşıyabilen ve birilerin sesini duyurabilmek için kol kanat geren bir ajans." dedi.



Kaynak: