ABD-PKK iş birliği tescillendi
MHP lideri Bahçeli, ABD'nin Gara ile ilgili yaptığı açıklamanın, PKK ile kurdukları şaibeli iş birliğini tescil ettiğini söyledi. Bundan sonra terörle mücadelede 'Gara öncesi ve Gara sonrası' ayrımının yapılacağını vurgulayan Bahçeli, HDP'li vekiller için 'mazbatalı teröristler' ifadesini kullandı.
Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, terörle mücadeleye ilişkin önemli mesajlar verdi:
PKK terör örgütü tarafından kaçırılan 13 vatandaşımız baş bölgelerine yakın mesafeden ateş edilmek suretiyle şehit edildiler. PKK/YPG’ye kol kanat geren sözde insan hakları savunucuları, özgürlük simsarları şimdi ne diyeceksiniz? Ne yazacaksınız? Neyi anlatacaksınız? Bu cinayetleri nasıl tevil edeceksiniz? Bundan sonra terörle mücadele stratejisi bakımından Gara öncesiyle Gara sonrası inanıyorum ki aynı olmayacaktır.
HDP’NİN KAPATILMASI ELZEMDİR
Peki tüm bu olan bitenler karşısında HDP’nin kapatılmasına yönelik kısa metrajlı üç maymun oyunu sahne almaya inat ve ısrarla devam edecek midir? HDP’lilerin milletin vergileriyle aldığı maaş haramdır, zıkkımdır. HDP’yle hesaplaşmadan ‘PKK’yı bitirdik, yok ettik, mahvettik’ diyemeyiz. Bu itibarla HDP’nin kapatılması elzemdir, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı inanıyorum ki gereğini yapacaktır. Ve tarih önünde yapmak durumundadır.
ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Gara katliamıyla ilgili yaptığı açıklama, PKK/YPG’yle kurdukları şaibeli iş birliğini adeta tescil etti. Demek ki hala inanmıyorlar, çünkü işlerine gelmiyor, haber kaynakları da PKK’dır, bölücü çevrelerdir. Dünya üzerinde bir kuşun uçuşunu bile takip eden ABD’nin Gara vandallığını bilmemesi, ne yaşandığını öğrenmemesi aklımızla alay etmek, PKK’nın değirmenine su taşımaktır.
Bakmadan Geçme