Açık Radyo Dinle FM

NİĞDE (AA) - Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde görevli akademisyenler, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında üniversite personelinin...
Açık Radyo Dinle FM

Yayın hayatına 1995 yılında başlayan Açık radyo, İstanbul ve bölgesine yayın yapmaktadır. Toplumun çeşitli kesimlerinden, meslek dallarından gelen kişilerin gönüllü olarak program yaptığı, esas mesleği radyoculuk olmayan kişiler çalışmaktadır. Sanat kaygısı taşıyan ve farklı görüşlerin bir arada olduğu bir platform niteliği taşır. “Kainatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine Açık Radyo” sloganı ile yola çıkmış ve devam etmektedir.  Haftanın 7 günü 24 sat boyunca kesintisiz yayın yapan Açık radyo program akışı ile de dikkat çekmektedir. Türkiye dışından gelen yabancılar da program yapma imkanı bulmuşlar ve bu yönü ile çeşitli içeriklere sahip bir yayın akışı sağlanmıştır.

Açık Radyo Dinle

Açık radyo da yayınlanan tüm programlar istekli olan dinleyiciler tarafından gönüllü olarak hazırlanıyor. Bir program yapma düşüncesine sahip herkese kapılarını sonuna kadar açmaktadır. Yapı ve işleyişi bakımından ister sözel ve müzik yayınları isterse internet üzerinden yayınları ile renkli bir radyo kanalıdır. İçinde bulunduğumuz dünyanın daha iyi bir hal ve düzen alabileceğine inanan ve bunu tartışmaya, etkileşime açık bir şekilde sürdüren Açık Radyo Dinlemenin keyfini başka bir kanalda bulamayacağınıza eminiz. Farklı özgün içeriğe sahip yayın anlayışı ile dinleyenlerin de beğenisini oldukça kazanmıştır. Öyleki bu beğeniler başarıya dönüşmüş ve pek çok ödüle layık görülmüştür. Amaç ve vizyonundan şaşmayarak radyo yayıncılığı alanında başarısını katlayarak yola devam etmektedir.

Açık Radyo Podcast

Açık radyo podcast teknolojisi ile Açık radyoda takip etmek, dinlemek istediğiniz ama yayın saatini kaçırdığınız  programları, daha sonradan bilgisayarınıza veya taşınabilir cihazlarınıza yükleyerek, dilediğiniz yer ve saatte dinleyebilirsiniz. Servise abone olmayı gerektiren bu özellik sayesinde cihazlarınıza kaçırdığınız ses dosyalarını yükleyebilirsiniz. Renkli, keyifli ve geniş içeriğe sahip bir yelpazesi bulunan Açık radyo ile gününüze enerji katabilirsiniz. Alışılagelmişin dışında radyo yayıncılığı anlayışını sizlere sunarak eğlendiren ve aynı zamanda düşündüren program akışı ile ailenizden biri gibi olacak. Açık radyo arşiv bölümünden program kayıtlarını dinleme imkanı bulunmaktadır. Dilerseniz podcast kanalına üye olarak da cihazlarınız üzerinden dinleyebilir, yeni bölüm yayınlarından anında haberdar olabilirsiniz.

Açık Radyo Frekansı

Açık Radyo İstanbul ve çevresine yayın yapan bölgesel bir radyo kanalıdır. 92 ortakla devam ettiği bu yolda sadece İstanbul için frekansı bulunmaktadır. Ulusal radyo kanalı lisansında bulunmadığından dolayı İstanbul ve çevresi dışından Açık radyo dinlemek isteyenler internet üzerinden ulaşabilir. Mobil cihazlarınıza indireceğiniz bazı uygulamalar sayesinde de frekansa gerek kalmadan açık radyo dinleyebilirsiniz. Gönüllülük esasına dayanan, her fikir ve görüşe açık olması yönü ile farklı bir yayıncılığa sahiptir. Bu farklılığı ile yeni bir görüş ve bakış açısı kazandıran açık radyo, sloganına bağlı kalarak günden güne daha da büyümekte ve başarı ödüllerine bir yenisini daha eklemektedir.

Kaynak : Canlı Radyo Dinle