Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de bir ilke imza atacak! Kadroda bu yıl öyle isimler var ki

Acun Ilıcalı'nın sahipliğini üstlendiği Exxen isimli dijital platformda yayın faaliyetini kesintisiz sürdüren O Ses Türkiye Rap programının bu yıl ki kadrosu nihayet netlik kazandı.
Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'de bir ilke imza atacak! Kadroda bu yıl öyle isimler var ki

Yeni sezonda ekran macerasına atılmaya hazırlanan O Ses Türkiye Rap adlı yarışma programına dair izleyici kitlesinin sorgulama konusu haline getirdiği ayrıntılar şekillenmeye başladı.

Ekran başındakilerin bir süredir sabırsızlık içerisinde bekleyişe koyulduğu O Ses Türkiye'nin jüri kadrosu medya gündemini meşgul etmeye başlamıştı. Bilindiği üzere programın yapımcılığında bulunan Acun Ilıcalı'nın gerçekleştirdiği açıklamalar doğrultusunda bu yıl ilk yaşanacağı ve jüri kadrosunda toplamda 5 ismin oturacağı bilgisi ortaya çıkmıştı.

Seyircilerin gerek birbirinden iddialı sahne performanslarına gerekse programa katılan yarışmacıların rap müzik dünyasına nasıl adım attıldarma dair hikayelere tanıklık ettiği O Ses Türkiye Rap'in kadrosu Acun Ilıcalı tarafından ilan edildi.
Geçtiğimiz yıllarda TV8'in severek seyredilen programı O Ses Türkiye'den dahil edilen Hadise, bu yıl da O Ses Türkiye Rap'te jüri üyeliğini üstlenmeye hazırlanıyor. Hadise'nin haricinde Eypio, Murda, Mero'nun bulunduğu jüri kadrosuna rap müzik sanatçısı Sefo'nun transfer edildiği öğrenildi.

Etiketler :