Acun Ilıcalı’dan Sergen Yalçın’a cevap! Maçlar şifresiz olacak mı?

Medya patronu Acun Ilıcalı, şampiyonlar ligi maçının şifresiz yayınlanmasını isteyen Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın’a cevap verdi.
Acun Ilıcalı’dan Sergen Yalçın’a cevap! Maçlar şifresiz olacak mı?

Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada,'Çok sevdiğim, çok başarılı bir dostum Sergen Yalçın. Burada herkesin kendi alanında kendi işi var. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gelirini nereden elde ediyor? UEFA, bizim yayın hakkı olarak ödediğimiz paraları kulüplere dağıtıyor.Ben Beşiktaş'ın maçını verirsem, bu kez Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de istemez mi? Benim Beşiktaşlılarla aram çok iyi ama Galatasaray ve Fenerbahçe ile de öyle. Şampiyonlar Ligi 6 yıldır bedava yayınlanmıyor, Acun bedava yayınlasın...Hadi bu maçı ücretsiz yaptık, 2. maç ne olacak? O maçlar için satın almayacaklar mı?
Keşke elimde sihirli destek olsa da yapsam...Ligi de bedava yayınlayalım o zaman?Herkesi sevin, takımınız şampiyon olmadığı zaman başka insanlar seviniyor. Ben tabii ki Fenerbahçe şampiyon olsun isterim ama Beşiktaş olunca da Sergen oldu diye seviniyorum. Futbol eğlence abi. Ben hocayla ayda 1 kere top oynuyorum ya, 2 dostuz. Fenerbahçe'ye destek veriyorum, Fenerbahçe'ye destek veriyor diyorlar. Ne yapayım, kendi takımım Fenerbahçe'ye destek vermeyeyim mi? Mesut olayından dolayı. Fatih Hoca'yla bu konuyu konuştuk, "Başka Acun'lar çıkar, onlar bize destek olurlar, örnek olursun" dedi.