Adana Demirspor-Konyaspor, Deplasman notları!

Konyaspor ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaştı. Mavi lacivertliler müsabakayı 3-0 kazanırken üst üste 6. galibiyetini alarak rekor kırdı. Anadolu Kartalı maça yeni Teknik Direktörü Hakan Keleş ile çıktı. Maçla ilgili gözlemler deplasman notlarında.
Adana Demirspor-Konyaspor, Deplasman notları!

Konyaspor kötü gidişata dur diyemedi. Son 6 maçta 17 puan kaybeden yeşil beyazlılar Pendikspor maçı sonrası Stanojevic ile yollarını ayırdı ve Adana deplasmanından bir gün önce Hakan Keleş ile anlaştı. Lisansı çıkan Keleş, zorlu maçta takımının başındaydı. Hakan Hoca takımıyla antrenmana çıkmadan maça çıktı. Oyunun ilk ve ikinci yarısı arasında siyah ve beyaz arası kadar fark vardı.

aw063987-07-kopya.jpg

SİYAH BEYAZ FARK GİBİYDİ
Anadolu Kartalı ilk yarı rakibini geride doğru karşıladı. Alan bulmakta zorlanan Demirspor gol pozisyonuna giremedi. Konyaspor buna karşın geçiş oyununu iyi oynadı. Prip ve Sokol son vuruşlarında etkisiz şutlar çıkartınca ilk 45 dakika 0-0 tamamlandı. Konyaspor ilk yarı fizik olarak da iyi göründü. Ancak ikinci yarı mavi lacivertliler oyunu tamamen rakip sahaya yıktı, kreatif oyuncularla kilidi açtı.

aw063971-15-kopya.jpg

KELEŞ EKSİKLİKLERİ GÖRDÜ
Kanat varyasyonlarına etkili olan Adana Demirspor 3. bölgede kalabalık halinde pozisyona girdi ve Niang ile golü buldu. Golden sonra kırılma yaşayan Konyaspor'un savunma planı düştü ve ev sahibi farka gitti. İlk maçla alakalı Teknik Direktör Hakan Keleş takımın eksiklerini gördüğünü dile getirdi. Özellikle gol yenildikten sonraki düşüşe dikkat çekti ve hücumda takımın hızının düşük olduğunu belirtti.

aw063971-08-kopya.jpg

Diğer yandan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için iki takımın hazırlığı alkışı hak etti. Konyaspor Cumhuriyet'e özel forma ile çıkarken, Adana Demirspor'da maç bilet organizasyonu ile taraftarların hazırlıkları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

 Muhabir
Etiketler :