Aday adayları ASKON Konya Şubesi’nde iş dünyası ile buluştu

AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi’nden Konya milletvekili aday adayları, ASKON Konya Şubesi’nde iş adamları ile bir araya geldi
Aday adayları ASKON Konya Şubesi’nde iş dünyası ile buluştu

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi, AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi’nden milletvekili aday adaylarını misafir etti. ASKON Konya Şubesi’nde gerçekleşen toplantıya şube yönetim kurulu üyeleri, dernek üyesi iş adamları, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Yusuf Erhan Arı, Dr. Gözde Koygun, Aytül Dağ, Mustafa Dutar, Mustafa Efe, MHP Konya Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Kavas, Celil Çalış, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Feridun Demirci katıldı.

askon-haber-4.jpeg

‘HERKESİN SÖZ HAKKININ OLDUĞU BİR OLUŞUMUZ’

Toplantının açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, önemli bir seçime girileceğini ifade etti. Başkan Sinacı, “Biz ASKON olarak milli ve manevi değerlerimizi aşmayan siyasi partilerin tamamına kapısı açık bir kurumuz. Herkesin söz hakkının olduğu bir oluşumuz. Bu noktada değerli siyasetçilerimiz gelir ve projelerini anlatır. Biz de iş dünyası adına, şehrimiz adına önemli gördüğümüz talepleri kendilerine iletiriz. Önemli bir iş birliğine vesile oluyoruz. Bu anlamda gelecek dönem Konyamızı yönetmeye aday siz değerli misafirlerimize de katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler şehir adına ülke adına faydalı herkesin her projenin arkasındayız, destekçisiyiz” dedi.

askon-haber-2.jpeg

ADAY ADAYLARI KENDİLERİNİ TANITTI

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayları Yusuf Erhan Arı, Dr. Gözde Koygun, Aytül Dağ, Mustafa Dutar, Mustafa Efe, MHP Konya Milletvekili Aday Adayları Hüseyin Kavas, Celil Çalış, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Feridun Demirci tek tek kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı. Toplantı soru cevap bölümüyle devam etti. Aday adayları ev sahipliğinden dolayı ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı ve yönetimine teşekkür etti.

askon-haber-3.jpeg

askon-haber-1.jpeg