Adliye önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir Adliyesi yakınındaki lokantada, iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
Adliye önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde adliye önünde bulunan bir restorandaki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.

CİNAYET DAVASINDA TARAFLAR RESTORANDA KARŞI KARŞIYA GELDİ

Olay, saat 12.00 sıralarında, İzmir adliyesi önünde bulunan bir restoranın 2'inci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2021 yılında Karabağlar ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet davası ile ilgili taraflar restoranda karşı karşıya geldi. İki taraf arasında uzun namlulu silahlarla çatışma çıktı. Meydana gelen çatışmada çok sayıda kişi yaralanırken, olay yerini çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Adliye önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Olaya karışan 3 şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken yaralılar ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Meydana gelen çatışmada, ilk belirlemelere göre 1 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Adliye önünde silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Olay yerinde polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemeleri devam ederken, tedbir olarak özel harekat polisleri de bölgeye sevk edildi.

Etiketler :