Afrin'deki Mehmetçik için muz

Antalya'da Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e bir tır muz ve sebze gönderildi
Afrin'deki Mehmetçik için muz

ANTALYA(AA) - Antalya'nın Gazipaşa ilçesinden, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçik'e bir tır muz ve sebze yollandı.

Gazipaşa Kaymakamlığı, Gazipaşa Belediyesi ve Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği öncülüğünde, ilçe halkının da destek verdiği kampanya kapsamında Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere bir tır muz hazırlandı.

Önünde "İstikamet Kızılelma. Antalya Gazipaşa'dan Afrin'e Zeytindalı uzatıyoruz", "Gazipaşa muzu Mehmetçik'e güç ve şifa versin" yazan tır, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan duaların ardından bölgeye uğurlandı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, desteğin maddiyattan daha ziyade manevi olduğunu söyledi.

Mehmetçik'in yalnız olmadığını belirten Çelik, "Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz takdirde bizleri kimsenin yenemeyeceğini dosta düşmana göstermek. Bize baş kaldıran tüm unsurların başını ezmeye gücümüz yeter. Allah Mehmetçik'i korusun" dedi.

Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, 26 tonluk meyve ve sebzeyi Mehmetçik'e gönderdiklerini belirterek, "Bunun yaklaşık 10 tonu muz. Amacımız Mehmetçik'in yanında olduğumuz göstermek" diye konuştu.

Kaynak: