Afyonkarahisar'da sokak köpeğine kötü muamelenin güvenlik kamerasına yansıması

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde, yolda yatarken üzerine minibüs sürülen, kaçarken de duba fırlatılan köpeğin barınakta...
Afyonkarahisar'da sokak köpeğine kötü muamelenin güvenlik kamerasına yansıması

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde, yolda yatarken üzerine minibüs sürülen, kaçarken de duba fırlatılan köpeğin barınakta bakıma alındığı bildirildi.

Vali Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Afyonkarahisar'da bir kişinin, bir köpeğe trafik dubasıyla saldırdığı görüntüyü izlediğini belirtti.

Çiçek, "İnsanlıkla asla bağdaşmayan bu davranışın cezasız kalmaması için adli ve idari süreç başlatılmıştır. Minik dostumuzu da veterinerce tedavisi yapılıp barınağa teslim ettik. Olayın takipçisi olacağız." ifadelerini aktardı.

- Olay

Dün, Sinanpaşa'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde esnaf A.T. (37) iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen, sokak köpeğine kötü muamele görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Görüntüleri inceleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, köpeğine kötü muamelede bulunanın minibüs sürücüsü M.I. (37), dubayla vuranın ise F.I. (61) olduğunu belirlemiş, Sinanpaşa Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla bu kişiler hakkında adli ve idari işlem yapmıştı.




Kaynak:

Etiketler :