Agah Yılmaz: Altınekin’i daha güzel yarınlara taşıyacağız

AK Parti Altınekin Belediye Başkanı Aday Adayı olan Agah Yılmaz, “İlçemizde mevcut olan bütün sorunları çözecek ve çeşitli alanlarda yenilikler yapacağız.” dedi.
Agah Yılmaz: Altınekin’i daha güzel yarınlara taşıyacağız

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçime hazırlık süreci devam ediyor. AK Parti Altınekin Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Agah Yılmaz, ilçenin gelişimi, sorunların çözümü için çalışacağını ifade etti.

‘SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ’

İlçedeki sorunları çözerek, yenilikler yapacaklarını söyleyen Yılmaz, “Çocukluk yıllarımın geçtiği; ilk, orta ve lise öğrenimimi tamamladığım memleketim Altınekin’i daha ileriye ve daha iyi bir geleceğe taşımak amacıyla başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, AK Parti Genel Merkez İl ve ilçe Teşkilatları ile sürekli etkileşim halinde kalarak yapacağımız yenilikleri istişare ederek aşağıda yer alan sorunlar başta olmak üzere ilçemizde mevcut olan bütün sorunları çözecek ve gerektiğinde Konya Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak çeşitli alanlarda yenilikler yapacağız.” şeklinde konuştu.

img-6294.jpg

‘ÇİFTÇİMİZİN, GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ’

Halkın her zaman yanında olarak destek sağlayacaklarını ifade eden Yılmaz, “Altınekin’imizin en büyük ekonomik geliri olan tarımda yapılacak yeniliklere öncülük edecek, çiftçimizin yanında olacak ve onların her türlü sorunuyla ilgilenmeye çalışacağız. Tarımda gerekli olan yenilikleri, iyileştirmeleri hep birlikte istişare ederek uzun vadede etkili olacak adımlar atacağız. İlçemizde AK Parti’nin eğitime verdiği önemi de göz önüne alarak eğitimle ilgili yeniliklerimiz var. Okullarımızın eksikliklerinin giderilmesini sağlayacağız. Gençlerimizin eğitimini ilçemizde tamamlayabilmesi, bir meslek sahibi olabilmesi adına Meslek Yüksekokulu projesini hayata geçirmek için elimizden geleni yapacağız. Eğitim haricinde gençlerimiz ve çocuklarımızı sosyal ve kültürel anlamda geliştirmek için gerekli olan bütün imkanları Sayın Uğur İbrahim Altay’ın belediyeciliğini de örnek alarak sağlayacağız.” dedi.

img-6296.jpg

‘İŞSİZLİĞİ ÖNLEMİŞ OLACAĞIZ’

İstihdamı arttıracak çalışmalar yapacaklarını belirten Yılmaz, “Yerel ekonomiyi destekleyerek, girişimcilik ve istihdamı artıracak projelere odaklanarak ilçemizde güçlü bir ekonomi elde edeceğiz ve işsizliği önlemiş olacağız. Altınekin yem ve un fabrikaları gibi projelere belediye olarak öncülük edecek hem ilçemizi kalkındırmış hem de istihdamı sağlamış olacağız. Kooperatifleşmede insanlara rehberlik edeceğiz. İlçemizde kentsel dönüşümün başlaması adına adımlar atacağız. İş yeri ve konut sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapılması gerektiğini biliyoruz. Hastanemizin de büyümesine ve gelişmesine yönelik çalışmalar yapacağız” dedi.

‘ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ’

Ulaşımda yaşanan sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyleyen Yılmaz, “İlçemizin başlıca sorunlarından biri olan ulaşım sorunlarına çözüm getireceğiz. İhtiyaç olmasına rağmen halen yapılmamış veya iyileştirilmemiş olan yolları Konya Büyükşehir Belediyesi ile etkileşime geçerek çözeceğiz.” diye aktardı.

Kaynak:YENİ HABER

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :