Ağaoğlu'ndan Sörloth tepkisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Sörloth konusunda kimse spekülasyon yapmasın. Şu anda transferi düşünecek durumda değiliz" dedi. Süper Lig'in geleceğine de değinen Ağaoğlu, "Süreç uzarsa ligler, şu haliyle tescil edilmeli" diye konuştu
Ağaoğlu'ndan Sörloth tepkisi

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Milliyet Gazetesi'ne konuştu.

"20 Nisan'da Trabzon'da olacak"

Alexander Sörloth konusunda bir sıkıntı olmadığını belirten Başkan Ağaoğlu, "Norveç hükumeti oyuncumuza bir jest yaptı ve o da ülkesine gitti. 20 Nisan’da Trabzon'da olacak. Sonrasında 14 gün karantinaya girecek ve takım arkadaşlarıyla çalışmaya başlayacak" dedi.

 "Şu anda transferi düşünecek durumda değiliz"

Sörloth hakkında kimsenin spekülasyon yapmamasını isteyen Ahmet Ağaoğlu, "Şu anda transferi düşünecek durumda değiliz. Günü geldiğinde çözemeyeceğimiz bir sorun yok, taraftarımız rahat olsun” ifadesini kullandı.

Koronavirüsün en çok futbol sektörünü etkileyeceğini kaydeden Trabzonspor Başkanı, "3 Mayıs'ta takımımız toplanacak. Futbolda kayda değer bir daralma söz konusu olacak. Bizim hedefimiz küçülerek büyümek” dedi.

"Eğer süreç uzarsa ligler, şu anki haliyle tescil edilmeli"

Liglerin başlangıç tarihi ile ilgili çalışmaların sürdüğünü de belirten Ağaoğlu, "Haziran deniyordu, ancak süre uzayabilir. Şunu söyleyeyim, eğer süreç uzarsa ligler, şu anki haliyle tescil edilmeli. Play-off olamaz. Ligleri oynanmamış saymak hiç de sağlıklı olmaz" şeklinde görüş belirtti.