Ahmet Çalık’ın babasından Konyaspor taraftarına rica! ‘İlhan Palut’a sahip çıkın’

Ankara giderken trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık’ın babası Ali Çalık, yeşil beyazlı taraftarlara seslendi. ‘Ahmet adına sizden tek ricam budur' diyen Ali Çalık, ‘İlhan Palut'a bırakana kadar sahip çıkın’ şeklinde konuştu.
Ahmet Çalık’ın babasından Konyaspor taraftarına rica! ‘İlhan Palut’a sahip çıkın’

Konyasporlu taraftarlar 12 otobüs ve özel araçlarla yaklaşık 700 kişiyle Ankara'ya Ahmet Çalık'ın mezarı başında dua etmeye gitti. Burada babası Ali Çalık’ı da ziyaret eden taraftarlar, taziyelerini iletti.

Ali Çalık yeşil beyazlı futbolseverlere seslenerek, “Sizden tek ricam budur. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'a bırakana kadar sahip çıkın. Bir gün bırakması da icap edecek. Ona layık bir şekilde uğurlayın. Ahmet adına tek bir ricam var. Sizden bunu istiyorum. Başkan nasıl olur, teknik direktör nasıl olur 17 yıldır futbolun içerisinde olan bir insan olarak taraftar nasıl olur bunu gösterdiniz bize. Unuttuysam özür dilerim. Hepsini bize gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Böyle bir ricam var. Bunu paylaşmak istedim. Sonuçta hepimiz faniyiz. Kimse o koltukların sahibi değildir. Ama onlara layık bir şekilde gönderin. Sizden tek ricam bu. Onlara hiçbir zaman kötü tezahürat yapmayın. Onlar bunu hak edecek insanlar değil. Hepsini yakınen çok iyi tanıyorum. Siz taraftarsınız. Asıl Konyaspor'un sahibi sizsiniz. Onlar gelip geçici. Ama lütfen Ahmet adına onlara sahip çıkın. Gidecek olsalar da onların hakkını teslim edin” dedi.

YENİ HABER

Etiketler :