Ahmet Fatih Satılmış milletvekili aday adaylığını açıkladı

MHP Konya İl Divan Kurulunda Siyasi ve politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı ve Anadolu Birlik Holding A.Ş’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görevini sürdüren Ahmet Fatih Satılmış milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Ahmet Fatih Satılmış milletvekili aday adaylığını açıkladı

Ahmet Fatih Satılmış, adaylığını, "Ülkemize,ülkümüze ve Konya'mıza bir nebze olsun katkı sağlayabilmek adına milletvekili aday adaylık başvurumu tamamlamış bulunmaktayım. Cenabı Allah'tan Ülkemiz,aziz milletimiz, davamız ve şahsım adına en hayırlı olanın tecellisini rabbimden niyaz ederim." sözleriyle duyurdu.

ahmet-fatih-satilmis-milletvekili-aday-adayligini-acikladi-4.jpg

Ahmet Fatih Satılmış kimdir?

1980 yılında Konya’nın Akşehir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Akşehir’de tamamladı. Üniversite eğitimini Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünde yaptı. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Yönetim ve Organizasyon bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı.

Askerlik görevini 2004 yılında kısa dönem olarak tamamladıktan sonra Konya Şeker A.Ş.’de iş hayatına girdi. Halen Anadolu Birlik Holding A.Ş’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görevini sürdüren Ahmet Fatih Satılmış, Ülkücü bir aileye mensup olması dolayısıyla küçük yaşlarda Ülkü Ocakları ile tanıştı. Eğitim hayatı boyunca Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulunan Satılmış, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığının 12. Olağan Genel kurulunda yönetim kurulu asil üyeliğine seçildi. Haziran 2018 seçimlerinde MHP Konya dan 4.sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere girdi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanlığının 13. Olağan Genel kurulunda yönetim kurulu asıl üyeliğine tekrar seçilen A.Fatih SATILMIŞ, MHP Konya İl Divan Kurulunda Siyasi ve politikalardan sorumlu il başkan yardımcısı olarak görev yaptı.

Evli ve üç çocuk babası olan Ahmet Fatih Satılmış İngilizce bilmektedir.

Etiketler :