Ahmet Oğuz,“Konyaspor için en iyisini yapacağım”

Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan sağ bel oyuncusu Ahmet Oğuz, yeşil-beyazlı forma için elinden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğini söyledi.
Ahmet Oğuz,“Konyaspor için en iyisini yapacağım”

Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan sağ bel oyuncusu  Ahmet Oğuz, yeşil-beyazlı forma için elinden gelen en iyi mücadeleyi göstereceğini söyledi.

Ahmet Oğuz, öncelikle son olarak formasını giydiği ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşadığı Sivasspor camiasına teşekkür etti. Sivasspor’un gönlünde ayrı bir yer tutacağını ifade eden Oğuz, "Sivasspor'a hiçbir kırgınlığım yok. Bende yerleri ayrıdır. Orada 1.5 senem geçti. Tam düşüş yaşadığım dönemde çok önemli bir adım attım. Sivasspor gönlümde ayrı bir yer tutacak. Bende emekleri var. Ayrıca Sivasspor taraftarlarının da benle ilgili çok güzel mesajları vardı. Bu mesajlar beni çok duygulandırdı. Sivasspor taraftarlarına teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

"Terimin son damlasına kadar savaşacağım"

Konyaspor için 'Anadolu'nun Hükümdarı' ifadesini kullanan yeni transfer Ahmet Oğuz, Sporx’e yaptığı açıklamada "Konyaspor'a transfer olduğum için çok mutluyum. Konyaspor'un ve benim adıma yakışır bir mücadele ortaya koyacağım. Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Bir futbolcunun iyi günü ya da kötü günü olabilir. Ama mücadele etmediği gün olmamalı. Ben bunun sözünü veriyorum" dedi.

"Avrupa'da da adımızdan söz ettireceğiz"

Konyaspor'un bir kulüp kültürü olduğunu ifade eden Ahmet Oğuz, taraftarlara da mesaj gönderdi. Ahmet Oğuz, "Avrupa'da yer almak çok güzel olacak. Eleme maçları olacak. İnşallah yolumuza devam edeceğiz ve Avrupa'da da adımızdan söz ettireceğiz. Taraftarlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Başarılı olma sözü veriyoruz. Çünkü Konyaspor olarak tek vücut olacağız, başarılı olacağız" ifadelerini kullandı.(Spor Servisi)