AK Parti 22 yaşında! Konya'daki başkanlardan mesaj

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Erdemliler Hareketi Türkiye'nin 39'uncu siyasi partisi olarak Türk siyasetine giren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), çeşitli engellemelere karşı yaptığı tüm reformlarla başarı dolu 22 yıllık serüvenini sürdürüyor. Halkın desteğini alarak girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmayı başaran AK Parti, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla emin adımlarla yoluna devam ediyor.
AK Parti 22 yaşında! Konya'daki başkanlardan mesaj

Konya’daki başkanlar AK Partinin 22. Yaşını kutladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Listelerinde, milletimize hizmet ve güçlü Türkiye için yola çıkan AK Partimizin 22.yılı kutlu olsun.” İfadelerini kullandı.

ak-parti.jpg

Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda 22’inci yaşımız kutlu olsun.” dedi.

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise yaptığı paylaşımda, “AK Partimiz 22 yaşında. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemize hizmet mücadelesinin bir neferi olan tüm dava arkadaşlarımıza ve yüce milletimize şükranla…” dedi.

Etiketler :