AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı istifa etti!

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı istifa etti. Teşkilat Başkanı Kadir Güven imzasıyla yapılan açıklama dikkat çekti.
AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı istifa etti!

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilat Başkanı Kadir Güven imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çok değerli kamuoyu; 5 yılı aşkın bir süredir yürütmekte olduğumuz AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı görevimizi layıkıyla, en güzel şekilde yapabilmek için elimizden gelen gayret ve çabayı gösterdik. Aslında bu, olmazsa olmaz olan, memleketimize ve insanımıza hiçbir zaman ödenemeyecek bir borçtu bizim için. Bu süre zarfında zamanın en kıymetli hazine olduğu bilinciyle, Milletvekilimiz sayın Ziya Altunyıldız’ın ilçemize en büyük hizmetlerinden birisi olan Doğalgaz dan tutunda 4 yıldızlı otel konforunda Öğretmenevine, Hastanemizin Doktor - Personel ve fiziki şartlarının maksimum hale getirilmesinden, okullarımızın fiziki şartlarının sağlıklı hale getirilmesine Rehabilitasyon merkezlerinin ilçeye kazandırılmasından, istihdam alanlarının açılmasına ,Üniversitemizin bölüm ve öğrenci sayısının artmasından, ilçemizin içeride ve dışarıdaki ekonomik potansiyelini harekete geçirebilme alt yapısına kadar, yıllardır bir türlü çözüme kavuşturulamayan Sarıoğlan bölgemizdeki Arsa Probleminin çözüm aşamasına getirilmesinden, Elektriksiz Yaylalarımızın Elektriğe kavuşmasına, Hafızlık projesinin hayata geçirilmesine, Fen lisesi niteliğindeki Proje Okulunun açılmasına, Osman Yaren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapımından ve daha birçok sayamadığımız hizmetler için taşın altına gövdemizi koymaya kadar, yetki alanımız içerisinde girişimde bulunmaktan hiçbir zaman geri kalmadık. İsterdik ki tüm bu hizmetlerin yanında Sağlık Ocağımızın inşaatını tamamlamayı, Sarıoğlan -Bozkır duble yolunu başlatabilmeyi, Üniversite ve KYK binamızın en azından temelinin atıldığını görebilmeyi elbette çok isterdik. Çünkü biliyoruz ki bu ilçeye ne yapılsa az.. Biliyoruz ki İnsanımız her zaman her şeyin en iyisine layık. O bakımdan bu ilçeye hizmet etme aşkımızı ve inancımızı hiçbir zaman yitirmedik, yitirmeyeceğiz. Bu hissiyatı bize bahşeden yüce yaradana sonsuz şükürler olsun.”

“GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OLAN BAĞLILIĞIMIZ HER DAİM SÜRECEK”

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı: “Kıymetli hemşehrilerimiz, belki konuşacak çok şey var ancak kısaca ifade etmek gerekirse; Eğer ilçenizi gerçekten çok seviyor, içindeki ve dışarıda yaşayan halkınızın geleceğini kendinize dert ediniyor, onunla dertlenerek güzel bir geleceğin hayalini kurabiliyorsanız düşünce ve niyet olarak doğru yerdesiniz demektir. Eğer bir işin mutfağındaysanız, her türlü zorluğunu, her türlü cefasını siz çekiyorsanız o ortamı en iyi bilen ve koklayan da hiç şüphesiz sizsinizdir. Geçmişi ve şu anı, aynı zamanda gelecek yılları bir bütün halinde, tüm veriler ışığında tamamen objektif olarak sentezleyip düşündüğünüzde, eğer yeni bir başlangıcın olmasına olan inancınız tam ise ve tereddüt dahi etmiyorsanız, bulunduğunuz konjöktürde, bunu anlatmakta zorlanıyorsanız ve bazı şeyleri aşamıyorsanız, o vakit yapabileceğiniz tek şey olacak olan ya da olması muhtemel olana saygı duyarak, inandığınız yolda sadece net bir duruş sergileyebilmektir. Aksi halde sonraki sürecin tıkanıklığından kaçamaz, inandığınız davanıza ve ilçenize ancak zarar verirsiniz. Çünkü asıl olan davadır, asıl olan ilçenizin selametidir. Bu nedenle kazananın her zaman Bozkır ve aziz halkımız olması temennisi ile, yapmakta olduğumuz bu görevi üzülerek bırakıyor, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığımızın her daim süreceğini buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz.”

MEVCUT BAŞKAN SADETTİN SAYGI’NIN İSMİNİ ANMADILAR!

Açıklamanın devamında başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere bazı isimlere teşekkür edilirken, mevcut Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı’nın isminin anılmaması dikkat çekti. Açıklama şu şekilde devam etti: “Bu vesile ile, Ülkemize eşsiz eserler kazandırarak çağ atlatan, kendisi ile yol yürümekten onur duyduğumuz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, sonsuz teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Özellikle gayretimizi, çabamızı daima diri tutan; bize yoldaş olan, birbirinden kıymetli bu hizmetlerin altında bizzat imzası olan saygıdeğer büyüğüm, Bozkırımızın öz evladı milletvekilimiz sayın Ziya Altunyaldız’a özellikle teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Yine Bozkırımızın evladı, Konya’mızın önemli bir değeri, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Uğur İbrahim Altay’a da bizleri hiçbir zaman, hiçbir konuda geri çevirmediği ve ilçemize yaptığı değerli hizmetler için özellikle teşekkür ediyoruz. İlçemize sağlık alanında kazandırdığı birbirinden değerli hizmetler için Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya, özellikle ilçemizin Sarıoğlan bölgesindeki imar soruna neşter vuran Çevre Şehircilik Bakanımız ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Murat Kurum’a ayrı ayrı teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar birlikte çalıştığımız Konya İl başkanımız sayın Hasan Angı’ya ve yönetim kurulu üyelerine ve tüm Milletvekilllerimiz’e ilçemize olan katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Görev süremiz boyunca, İlçemizin sorunlarının çözümü noktasında birlikte çalıştığımız, Kaymakamlarımız, Kurum Müdürlerimiz, STK’larımız ve tüm kurum çalışanlarımıza, ayrıca konu Bozkır olduğunda elini taşın altına koymakta geri kalmayan İstanbul’da ki hepimizin bildiği değerli iş insanlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Son olarak; Bozkır halkımıza, ”Hakkımız var ise sonuna kadar helal olsun.” Sizlerde lütfen haklarınızı helal ediniz. Allah a emanet olun.”

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :