AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: Dünyaya meydan okuyoruz!

AK Parti Meram 74. İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, 'Biz birliğimizle beraberliğimizle kardeşliğimizle dünyaya meydan okuyoruz. Bizi bölemeyeceksiniz parçalayamayacaksınız diyerek 2023 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz' ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: Dünyaya meydan okuyoruz!

AK Parti Meram 74. İlçe Danışma Meclisini yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekillerinden; Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Selman Özboyacı, Halil etyemez,  AK Parti Konya İl Başkan Vekili Fahrettin Kulu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Programın açılış konuşmasını AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular yaptı.

ak-parti-meram-1.jpg

 

‘PANDEMİ DÖNEMİNDE DE VATANDAŞLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK’

Dolular, “10 Ekim 2020 tarihinde yaptığımız Meram İlçe Teşkilatımızın kongresinden sonra bilindiği üzere salgın sebebiyle teşkilat kademeleri olarak  bu şekilde bir araya gelememiştik. Bu gün burada bir araya gelmenin bir heyecanını bir sevincini yaşıyoruz. Kongremizden sonra yapılanmamızı hızlı bir şekilde yaparak heyecanlı bir şekilde halkımızla içi içe birlik ve beraberlikle çalışmalarımızı yapıyoruz. Pandemi koşullarında vatandaşımızı yalnız bırakmamak onların gönüllerine dokunabilmek adına 69 mahallemizin tamamında hasta ve yaşlılarımızı ziyaret ettik. Vatandaşımızın her zaman her koşulda yanında olduk. Biz güçlü bir teşkilatız çünkü liderimiz güçlü. Güçlü bir iktidarımız var başında yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bugün; Türkiye’nin en güçlü partisi olarak, tarihi yürüyüşümüze kararlılıkla devam ediyoruz. Konya ve Meram hak ettiği projelere, yatırımlara, eserlere AK Parti’yle kavuştu, yenilerine kavuşmaya devam ediyor. Biz son seçimlerde ‘samimiyet, gayret ve tevazu’ dedik. Biz hiçbir zaman devleti ve siyaseti, milletsiz bir alan olarak görmedik” dedi.

ak-parti-meram-2.jpg

‘AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİDİR’

Programda Meram Belediyesi’nin çalışmaları hakkında sunum yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Teşkilatımızın bu şekilde coşkulu heyecanlı bir danışma meclisi programı yapması hepimizi heyecanlandırdı ve sevindirdi. AK Parti belediyeciliği gönül belediyeciliğidir. Bizler teşkilatlarımızla sürekli olarak uyum ve temas halinde olarak çalışıyoruz. Meram hak ettiği projelere kavuşuyor. Azim ve gayretle çalışıyoruz. Meram'ın Konya tarihindeki önemi çok büyük Konya denilince akla ilk gelen ilçe Meram ilçesidir. Bu denli öneme sahip olan bir ilçede belediye ve teşkilatlar olarak yükümüzün ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz” diye konuştu.

ak-parti-meram-4.jpg

‘BİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta da, “Her şeyi gören gözeten çalışan bir liderimiz var” dedi. “Biz birliğimizle beraberliğimizle kardeşliğimizle dünyaya meydan okuyoruz” diyerek konuşmasına devam eden Usta, “ Bizi bölemeyeceksiniz, parçalayamayacaksınız. 2023 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. İşte bunun için bize ait olan ne varsa sahip çıktığımız için bize saldırıyorlar. Biz eskiden bu güne gelen milli ve manevi değerlerimizin üzerini örtelim sahip çıkmayalım deseydik kimse bizimle uğraşmazdı. Bugün elhamdülillah bir dakika diyerek dünyaya meydan okuyan bir liderle beraber yol yürüyoruz. Hepimizin büyük bir görev ve sorumluluğu var. Üzerimize gelen her saldırıda ve karalama kampanyasında bizim dimdik ayakta durmamız gerekiyor. Asla sarsılmayacağız endişe etmeyeceğiz. Biz doğru olanı yapıyoruz. Bu gün Suriyeliler üzerinden Afganlılar üzerinden bize saldırıyorlar. Biz Müslüman olmanın ve doğru olmanın gerekliliğini yapıyoruz. Atalarımız mazluma düşküne nasıl sahip çıktıysa biz de öyle sahip çıkıyoruz. Biz doğru olanı yaptık ve şaşmadık. Açılamaz dedikleri Ayasofya Camiini açtık. Taksime yapılamaz denilen camimizi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yaptık. Girilemez denilen Kıbrıs’taki Maraş bölgesine de girdik. Biz toprağa suya havaya çevreye insana bakan bir Türkiyeyiz. Her şeyi gören gözeten bir liderimiz var çok şükür” şeklinde konuştu.

ak-parti-meram-3.jpg