AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta’dan Kılıçdaroğlu’na tokat gibi cevap: Hatay Belediyesi sizin değil miydi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Üniversiteleri açın, öğrencileri biz yerleştireceğiz” paylaşımına cevap verdi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta’dan Kılıçdaroğlu’na tokat gibi cevap: Hatay Belediyesi sizin değil miydi

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından siyası tartışmalar tüm hızıyla devam ederken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarında rektörlerin tehdit edildiğini iddia ederek üniversitelerin açılmasıyla ilgili paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Dün üniversiteleri ve rektörleri nasıl tehdit ettiğinizi biliyorum. Üniversiteleri açın, bölgeden gelip barınma sorunu olan herkesi yerleştirmeye talibiz. Belediyelerimizle birlikte bu işin tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılamaya varız. Siz okulları açın, gerisini bize bırakın” dedi.

“Hatay Belediyesi sizin değil miydi?"

Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’dan cevap gecikmedi. Hatay Büyükşehir Belediyesinin bazı otobüsleri ve kamyonları harekete geçirmediğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, verdiği cevapta, “Hatay Belediyesi sizin değil miydi? Otogar’daki Ulaşım Daire Başkanlığı önündeki otobüsleri ve kamyonları bile harekete geçirmediniz. Şebekelere suyu Konya Büyükşehir Belediyemiz verdi. Afet de bari şu Ülke’nin Milletin hayrına bişey yapın susun. Size tek vatandaşımızı bırakmayız” dedi.

Etiketler :