AK Parti Genel Başkan Yardımcısından Davutoğlu’na: Konya, sana gereken cevabı verecek

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun 2023 Genel Seçimlerinde Konya’dan milletvekili olma söylentisine gönderme yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, “Acaba CHP’den mi aday olsam, diye bir sürü yer ve liste arayışı Konyalıların gözünden asla kaçmayacaktır. Konya sana gereken cevabı verecek” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısından Davutoğlu’na: Konya, sana gereken cevabı verecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, beraberinde Konya Milletvekilleri ve Belediye başkanlarıyla birlikte İl binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Seçim yılını değerlendiren Leyla Şahin Usta, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na Konya’dan milletvekili olma söylemini de gönderme yaptı.

Usta, “AK Parti’de görev yapmış, başbakanlık yapmış Ahmet Davutoğlu’nun Konya üzerinden bir takım polemiklere girmesini esefle kınıyoruz” diyen Leyla Şahin Usta, “Konyalı gereken cevabı verecektir. Keşke hoca olarak kalsaydı da Konyalının nezdinde yerini korumuş olsaydı. Acaba CHP’den mi aday olsam, diye bir sürü yer ve liste arayışı Konyalıların gözünden asla kaçmayacaktır. Biz Konyalıların dürüst olarak çalışmış Cumhurbaşkanınıza ve AK Partiye desteğinin azalmayacağına inanıyoruz” dedi.

 Muhabir
Etiketler :