AK Parti Karatay ailesi bayramlaştı

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı.
AK Parti Karatay ailesi bayramlaştı

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaştı. Koronavirüs salgını dolayısıyla telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen bayramlaşmada tüm Konyalıların bayramını tebrik eden AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, “Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizin özellikle de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız yalnız bırakılmadı. Bu konuda da Konya örnek oldu” dedi. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Koronavirüsle mücadelede Konya’da yürütülen başarılı çalışmalara dikkatleri çekerken; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bu süreçte sosyal belediyeciliğe öncelik verdik. İnşallah bu süreci milletçe kısa bir süre içerisinde başarıyla tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanlığı bayramlaştı.

Telekonferans yöntemiyle yapılan buluşmaya AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başta olmak üzere İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

GENÇ: “KONYAMIZ RAMAZAN’DAKİ FAALİYETLERİYLE ÖRNEK OLDU”

Buluşmada ilk sözü AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç aldı. Başkan Mehmet Genç, sözlerine bütün teşkilat mensupları ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başta olmak üzere tüm Konyalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek başladı.

Genç; “Koronavirüs salgını dolayısıyla bu Ramazan ayında çok bir araya gelemedik. Ancak yine de elimizden geldiğince hemşehrilerimizin manen ve madden yanlarında gayret ettik. Bu dönemde Karatay Belediyemizin, Kaymakamlığımızın ve Valiliğimizin Sosyal Vefa Grubu vasıtasıyla yürüttüğü önemli faaliyetleri oldu. Konyamız bu konuda Türkiye’ye örnek bir konumda oldu. Büyük gayret ve emek gösteren, katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm Konyalı hemşehrilerimin bayramını bir kez daha kutluyor, çok daha güzel ve kalabalık bayramlarda bir araya gelme temennisiyle herkesi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

ANGI: “SALGINLA MÜCADELEDE KOYNAMIZDA ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da bayramlaşma programına bağlanarak teşkilat mensuplarının bayramını kutladı.

Başkan Angı, şunları aktardı: “Bu yılki Ramazan Bayramını farklı bir şekilde kutluyoruz. Gönül isterdi ki yüz yüze geçirelim bu bayramı ancak süreç oldukça hassas. Salgınla olan mücadelemizde Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok gayretli çalışmalar yapıldı. Allah herkesten razı olsun. Bu vesileyle ben de tüm Konyalı hemşehrilerimin, teşkilat mensuplarımızın ve belediye başkanlarımızın bayramını kutluyorum.”

KILCA; BU SÜREÇTE SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖNCELİĞİMİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da görüşmede İlçe Teşkilatı’nın ve tüm Konyalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Başkan Kılca, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Önceki yıllarda ilçe teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte teravih buluşmaları, Cuma buluşmaları ve iftarlarımızı yapıyorduk. Bu yıl salgın dolayısıyla öyle bir Ramazan ayı yaşayamadık. Gelecek Ramazanlarda aynı coşku ve sevinci yaşarız inşallah diye dua ediyoruz. Bizler, her zorluğun arkasında bir kolaylığın olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz. Bizler de bu süreçte belediyecilik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz ama önceliği sosyal yardımlara verdik. Süreçten etkilenen vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam ediyoruz. Ben de tüm teşkilat mensuplarımızın ve Konyalım hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.