AK Parti Karatay’dan Yeni Haber’e ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Yeni Haber'i ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yapılan ziyarette, basının geleceği ve günlük meseleler ele alındı. Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, günün anısına gazetecilere karanfil hediye etti.
AK Parti Karatay’dan Yeni Haber’e ziyaret

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Yeni Haber'i ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Başkan Yardımcıları Akif Demirci, Muhittin Şener ve Talha Musa Onur’un katıldığı ziyarette basının geleceği ve Konya gündemi ele alındı.

ak-parti-karataydan-2.jpg

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına gazete çalışanlarımıza karanfil hediye eden Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diledi. Daha Sonra Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu’nun misafiri olan heyete, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Seyfullah Koyuncu ve Genel Müdürümüz Ahmet Ergan da eşlik etti. Konya basını hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette konuşan Genç, yerel basının vazgeçilmez unsurlardan biri olduğuna değinerek, “Konya basının güçlü olması, şehrimizin de güçlü olması anlamına gelir. Gece gündüz, yaz kış, yağmur çamur demeden meslek aşkıyla haber peşinde koşan bütün basın çalışanlarının şehre önemi katkıları vardır. Basınıma her zaman destek vermeye devam edeceğimizi ifade ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Mehmet Genç ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Lokman Koyuncuoğlu ise AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ve Başkan Mehmet Genç’e bundan sonraki çalışmalarında başarı diledi. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

ak-parti-karataydan-1.jpg

ak-parti-karataydan-5.jpg

ak-parti-karataydan-6.jpg

ak-parti-karataydan-4.jpg

ak-parti-karataydan-3.jpg

ak-parti-karataydan-7.jpg