AK Parti Konya milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Konya’da 28. Dönem Milletvekili aday tanıtım programı Başkan Altay’ın katılımlarlıya gerçekleşti. Programda konuşan Altay, “32 gün sonra inşallah büyük bir zaferi hep birlikte kucaklamış olacağız.” dedi.
AK Parti Konya milletvekili adayları tanıtıldı

AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili adayları düzenlenen programla tanıtıldı. Programa çok sayıda protokol ve AK Parti İl Teşkilat üyeleri katılım sağladı.

ak-parti-konya-milletvekili-adaylari-tanitildi-4.jpg

Programda konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "32 gün sonra inşallah büyük bir zaferi hep birlikte inşallah kucaklamış olacağız. Türkiye bugüne kadar çok önemli kazanımlar elde etti. Bu kazanımlar Konya'da da kendini hissettirir bir şekilde görüldü. Konya'mız da hızlı treninden duble yollara kadar büyükşehir stadyumundan millet bahçelerine kadar çok önemli işler gerçekleştirdi. Bugün artık yeni bir başarı hikayesi yazmak gerekiyor biz bugün buraya gelirken hepimiz için bir hayal olan ülkemizin gelecek vizyonda en önemli TOGG ile geldik.

ak-parti-konya-milletvekili-adaylari-tanitildi-3.jpg

Ülkemizde bu yatırımın sayısının en kısa zamanda artmasını temenni ediyorum. Ülkemizde yaşananlar herkesin gözlerini yaşartacak cinsten olduğunu söylemek istiyorum. TOGG'un yollara çıkmış olması, birkaç gün Dünyanın ilk SİHA gemisi TCG Anadolu hizmete girdi. Bunların hepsi devrim gibi işler ve arkasında büyük bir emek var. Konya'mız da yaptığımız ve devam eden yatırımlarımızda Mevlana Çarşı ve Altın Çarşı kentsel dönüşümüne başladık. Larende Caddesi ve Sırçalı Medrese'si ile de devam ediyoruz. Konya son dönemde oluşturduğu birlik beraberlik ruhuyla herkesin gıpta ile baktığı bir şehir oldu" dedi.

ak-parti-konya-milletvekili-adaylari-tanitildi-2.jpg

‘YARIŞ HIZLANDI’

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinin hızlandığını söyleyen Hasan Angı, “Dün Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanımız aynı zamanda Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayı partimizin genel başkanı olan sayın Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamelerimizi açıkladı. Aynı zamanda da 81 ildeki adaylarımızın tanıtım programını gerçekleştirdik. Görüştürme noktasındaki bu çabaları ilk günkü heyecanla bugün de devam ediyor. 27 dönemde de bu hizmetleri yürüten çok değerli vekillerimize şehrimiz adına teşkilatlarımız adına teşekkür ediyoruz. 14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçim süreci başladı. Yüksek seçim kuruluna listelerin verilmesiyle beraber bu yarış hızlandı. Partimizi tercih eden tüm aday adayı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizlerle oldular birlikte oldular bu yarışta biz de varız dediler.” ifadelerine yer verdi.

ak-parti-konya-milletvekili-adaylari-tanitildi-1.jpg

‘TECRÜBELİ VE DİNAMİK’

Milletvekili listesinin tecrübeli ve dinamik adaylardan oluştuğunu dile getiren Angı, “AK Parti Konya milletvekili listesi gerçekten tecrübeli temsil kabiliyeti yüksek ve dinamik bir kadro olarak huzurlarınıza geldi. 14 Mayıs akşamı Cumhur İttifakının oluşturduğu bu grup 15 milletvekili de tamamını meclise göndermenin huzurlu yaşayacak inşallah. Çok kıymetli hemşeriler biz de el ele vererek gerçekleştireceğiz. Kasım seçimlerinden başlayıp bugüne kadar yeniden süreçte bunları hep birlikte yaşadık. Sayın genel başkanımız gerek başbakanlığı döneminde de cumhurbaşkanlığı döneminde de hep yüksek desteğini vermiştir. Hem de meclisteki milletvekili sayılarımızı bekleneni düzenden çıkararak ülkenin bugüne kadarki kazanımlarını yeni dönemde artık devam ettirmek Türkiye yüzyılda inşa edecek bu ekiplerin heyecanla yollarına devam etmeleri hepimizin gayreti ve çabası bunun içindir bu çerçevede AK Parti bugüne kadarki yaptıklarıyla oluşturduğu bu hizmetkarı büyütmek her alanda geliştirmek adına bu çabayı ortaya koyuyor.” diye aktardı.

ak-parti-konya-milletvekili-adaylari-tanitildi-1-001.jpg

Selçuklu Kongre Merkezi'ndeki tanıtım toplantısının ardından AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya milletvekili adayları Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Abdullah Ağralı, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldız, Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, Faruk Özçelik, Burhanettin Sevencan, Saadet Armağan Güleç Korumaz, Ercan Uslu, Hümeyra Saçkesen ve Muhammed Zeren hep birlikte Mevlana Hazretlerinin Türbesini ziyaret ederek dua etti ve çalışmalara başladı.

ak-parti-konya-milletvekili-adaylari-tanitildi-2-001.jpg

KONYA HABER

 Muhabir
Etiketler :