AK Parti Konya'da coşkulu bayramlaşma

AK Parti Konya Teşkilatı tüm teşkilat mensuplarının katılımıyla Selçuklu Kongre merkezinde bayramlaşma program düzenledi.
AK Parti Konya'da coşkulu bayramlaşma

AK Parti Konya İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 27. Dönem AK Parti Konya milletvekilleri, 28. Dönem AK Parti Konya milletvekili adayları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

fup4e1pxgaadnxr.jpeg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Ramazan Bayramı’na erişmenin manevi huzurunu yaşadıklarını kaydetti. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle Ramazan ayını buruk geçirdiklerini ifade eden Başkan Angı, “Yaşanan deprem felaketinden sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde bütün bakanlarımız, büyükşehir belediye başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, vakıf, dernek ve sendikalarımız tüm ekipleriyle birlikte yaraları sarmak için seferber oldular. Allah hepsinden razı olsun. Rabbim hem aziz milletimizi hem de tüm insanlığı bu tür felaketlerden korusun” dedi.

fup3-aswiaakozw.jpeg

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NA İLERLİYORUZ’

14 Mayıs seçimleri için saha çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini altını çizen Angı, sözlerini şöyle tamamladı: “Ülkemiz bir seçim sürecinde, bizler de sahadayız. Tüm adaylarımız ile birlikte çalışmaları yürütüyoruz. Bir tarafta 21 yıldır gecesini gündüzüne katan, eser üzerine eser bırakan, dünyada dikkatle izlenen bir lider varken diğer tarafta ülkemizin güçlenmesine karşı olanları görüyoruz. Rabbim bunlara fırsat vermesin. Hep birlikte Türkiye Yüzyıl’ında güçlü adımlarla ilerlemek için Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Konya olarak en büyük desteği vermeliyiz. Bu bayram vesilesi ile 14 Mayıs’ta yaşayacağımız seçimlerin tekrar ülkemiz için hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

fup4e1qwyaelttl.jpeg

‘HERKES KONYA’YI KONUŞUYOR’

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Başkan Altay, “İlk günden itibaren depremzede kardeşlerimizin yarasını sarmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Bugün herkes Hatay'da Konya'nın yaptıklarını konuşuyor. Biz giderken gönlümüz rahattı, çünkü Konyalılara ‘Haydi’ dediğimizde herkesin seferber olacağını biliyorduk. Dolayısıyla o zor dönemde ortaya çıkan başarı bir Konya başarısıdır. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah sizlerden razı olsun” diye konuştu.

fup4e1wxgaaestg.jpeg

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kaldığını söyleyen Başkan Altay, “Önümüzde bir seçim var, seçimin ayak sesleri artık iyice hızlandı. Bizler her gün Türkiye tarihi için dönüm noktası olacak işler yapıyoruz. Dün Sayın Cumhurbaşkanımız Karadeniz gazının ilk ateşini yaktı. Biz bunları tek tek açtığımızda muhalefetin yüzü kızarıyor mu? Ama şunu iyi bilsinler. Biz yurt dışına gittiğimizde özellikle görüyoruz. ‘Türkiye’ deyince gözü parlayan, bizi kucaklayan, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ denilen bir dünya liderinin arkasındayız. Biz birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında bugüne kadar dimdik durduk. Bundan sonra da hep beraber dimdik duracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

fup3-3hxsaa5vwl.jpeg

Bayramlaşma töreninde 27. Dönem AK Parti Konya milletvekilleri, 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları da birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Program, bayramlaşma töreni ile sona erdi.

fup4e1swwaqh0zt.jpeg

Etiketler :