AK Parti milletvekilleri Yunak ve Akşehir’i ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Akşehir ve Yunak'ı ziyaret etti.
AK Parti milletvekilleri Yunak ve Akşehir’i ziyaret etti

Sert ve Özkaya, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ile bir araya geldi. Milletvekilleri Hasan Sert ile Ali Özkaya, ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı, istek ve talepleri dinledi. Konak milletvekillerine teşekkür etti. Sert ve Özkaya, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı, ile birlikte ziyaret etti.

ak-parti-milletvekilleri-yunak-1.jpg

YENİ KÜTÜPHANE AÇILDI

Yunak’ta Fen Ve Teknoloji Kütüphanesi törenle hizmete açıldı. Yunak’a KOP (Konya Ovası Projesi) Yunak Kaymakamlığı ve Yunak Belediyesi iş birliği ile tamamlanan Fen ve Teknoloji Kütüphanesi kapsamında İnönü Ortaokulu başta olmak üzere kütüphaneler kurudu. Açılışı gerçekleştirilen kütüphanelerde okuma salonu ve kütüphane, Astronomi sınıfı, deney sınıfı ve kodlama sınıfları hizmete açıldı. Açılış programına Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak, Yunak MYO Müdürü Kadir Öztaş daire ve kurum amirleri katıldı.

•MACİT ULUÇAMLIBEL