AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kriz senaryolarını boşa çıkarağız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, altın ve dolarda yaşanan dalgalanmalar sonrası Türkiye'ye karşı yürütülen kara propagandalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, sürekli kriz senaryolarının emrine girerek bakanları hedef alan manipülatif eylemlerin adresini ve amaçlarını bildiklerini söyledi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kriz senaryolarını boşa çıkarağız

Altın ve dolarda yaşanan hareketli günlerin ardından kara propagandaya başvurarak kriz algısı yaratmaya çalışan çevrelere AK Parti'den çok sert yanıt geldi.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları;

PROPAGANDALARI AMACINI GÖRÜYORUZ

Türkiye yükselmeye devam eden güçtür. Ekonomide, dış politikada, terörle mücadelede, iç politikada, sosyal politikalarda hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. “Millet siyaseti”mize karşı “lejyoner siyaseti” ile karşı çıkanların propagandalarının amacını görüyoruz.

Milletimizin talimatları ile konjonktüre dayanmayan, kalıcı ve sürekliliği olan politikalarla ekonomimizin, güvenliğimizin ve demokrasimizin gücünü garanti altına alan adımları atmaya devam edeceğiz. Milletimiz kendisi için çalışanların yanındadır.

KRİZ SENARYOLARINI BOŞA ÇIKARACAĞIZ

Hükümetimiz Cumhurbaşkanımızın dirayetli yönetimi ile dimdik ayaktadır. Her türlü kriz senaryosunu şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkaracağız ve hedeflerimize yürüyeceğiz.

Refah, güvenlik, adalet ve demokratikleşme üreten politikaları her türlü etkiden koruyacak kalıcı imzalar atma yolunda geleceğe kararlılıkla ve güçle yürüyoruz. Siyasetimizi konjonktürel etkilere teslim etmeye çalışan propagandaları yine boşa çıkaracağız.

BAKANLARIMIZI HEDEF ALANLARIN AMACINI BİLİYORUZ

Sürekli kriz senaryolarının emrine girerek, Hükümetimizi ve bakanlarımızı hedef alan propagandaların amacını ve siyasi adresini biliyoruz. Bunları defalarca gördük. Bunların itibarı ve siyasi geleceği yoktur.

Bizim için önemli olan milletimizin talimatlarıdır. Milletimizin her bir ferdinin sesine kulak vermek en yüksek siyasi hassasiyetimiz ve ilkemizdir. Her bir ferdiyle tüm milletimizin sesine kulak vererek, siyasi sözümüzü sadece milletimizin talimatı ile inşa ediyoruz.

Lejyoner siyaseti ile Hükümetimizi ve bakanlarımızı hedef alanların ekonomide, güvenlikte ve dış politikada demokrasimizi bağımlı hale getirmeye çalışan sözde politikaları ve propagandaları ile mücadelemiz sürecektir. Ülkemiz büyüktür, siyasetimiz milletimize dayanmaktadır.

İşi gücü kriz senaryolarına dilencilik yapmak olan, siyasiler “bağımlılık bağımlısı” haline gelmiş bir siyasi dayatma peşindeler. Bunların, Cumhurbaşkanımızı ve bakanlarımızı hedef alan çirkin propogandaları yok hükmündedir.