AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre süreci Ilgın, Kadınhanı ve Altınekin ilçe kongreleriyle devam etti.
AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor

AK Parti Konya'da ilçe kongreleri devam ediyor sosyal mesafe – maske - hijyen kurallarının en üst sevide olduğu ilçe kongrelerine AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Başkan Yardımcıları, ilçe belediye başkanları, bölge ve ilçe koordinatörleri ile parti mensupları katıldı.

ugur-ibrahim-altay-018.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ilgın Kadınhanı ilçelerine yapılan yatırımlardan bahseden Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “ Bu yıl çocuklarımız farklı bir şeklide okula başladılar. Özellikle sekizinci ve on ikinci sınıfa giden öğrencilerimizin bir kısmının temel bir sorunu ortaya çıktı Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız toplantılarda Konya’da toplam 10 bin sekizinci ve on ikinci sınıf öğrencimizin ders sistemine tabletleri olmadıkları için giriş yapamadıkları tespit edildiği öğrendik. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak bu öğrencilerimizin eksikliklerini en kısa sürede gidererek sisteme giriş yapmalarını sağlayacağız. Böylelikle bu öğrencilerimizin eğitimden geri kalmalarını önlemiş olacağız” ifadelerini kullandı.

akyurek-005.jpg

Konya misyonu olan bir şehir vurgusu yapan AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Yıllarca Konya’mızın problemlerini çözmek için, Konya’nın dünya şehirleri içinde saygın bir yere kavuşması için hep birlikte çalıştık. Ülkemizin imkânları ölçeğinde şehrimizin problemlerini çözmek için gayret gösteriyoruz. Bu nokta da tüm milletvekillerimizle gönül birliği içerisinde çalışıyoruz. Bugün burada sloganımız ‘İnandığın Yolda Yürü’… Aslında inandığımız yol Fatihlerin, Yavuzların, Kanunilerin yoludur. Onların hedeflerini ideallerini çağlar ötesinden bugünle birleştirmek ve 21. yüzyılda ecdadımıza layık bir şekilde yeniden büyük Türkiye’nin kuruluşuna vesile olmaktır. Bu noktada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünyanın dört bir yanında mücadeleye devam ediyoruz”  dedi.

kongreler-1.jpg

Protokol konuşmalarının ardından sosyal mesafe – maske - hijyen kurallarının en üst sevide olduğu ilçe kongresinde oy kullanımına geçildi. Ilgın’da Ali Erten Ömer Apil’e Altınekin’de ise Mustafa Hançerli görevi Mustafa Ersoy devrederken Kadınhanı’nda İrfan Karaca yeniden başkan seçildi.