AK Parti’de toplantılar video konferansla yapılıyor

AK Parti Konya İl Başkanlığı k,oronavirüs salgını tedbirleri kapsamında toplantılarını video konferans aracılığıyla yapmaya devam ediyor.
AK Parti’de toplantılar video konferansla yapılıyor

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle AK Parti'de toplantılar video konferans yönetimi ile yapılmaya başlandı. Bu kapsamda AK Parti Konya İl Başkanlığı haftalık Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantılarını uzaktan video konferans aracılığıyla gerçekleştiriyor. Bu haftaki haftalık İl Yürütme Kurulu Toplantısı, İl Başkanı Hasan Angı Başkanlığında, İl Başkan Yardımcıları ile Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Korona Virüs salgını ile ilgili alınan ve bundan sonra alınması gereken önlemler konuşuldu.

ak-partide-toplantilar-video-konferansla-yapiliyor-3.jpg

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Tüm dünya çok önemli bir sınavdan geçiyor. Ülkemiz de Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Korona Virüs salgını ile mücadelede başarılı olan ülkelerin başında geliyor. Biz de şehrimizde salgın ile ilgili alınması gereken tedbirleri belediye başkanlarımız ile video konferans aracılığıyla görüşüyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu salgından daha da güçlenerek çıkacağız. Konyalı hemşerimden kurallara uymalarını ve mümkün olmadıkça evden çıkmamalarını rica ediyorum” dedi.

ak-partide-toplantilar-video-konferansla-yapiliyor-6.jpg