AK Parti'den Feyzioğlu'na ilk tepkiler

Başbakan Erdoğan'ın Danıştay töreninde tepki gösterdiği Feyzioğlu'na siyasilerden de tepkiler gelmeye başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Feyzioğlu'yla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.
AK Parti'den Feyzioğlu'na ilk tepkiler

Danıştay'ın 146. yıldönümüne Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu kürsüde 1 saati aşkın kalıp siyasi mesajlar verince Başbakan Erdoğan tepki gösterdi. Feyzioğlu'na ilk tepki gösterenler arasında Mahir Ünal ve Abdülhamit Gül var.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Başbakan'ın Feyzioğlu'na gösterdiği tepkiyi değerlendirdi. Mahir Ünal, 'Kendisinin meşrutiyetini atanmışlığından sanan ve devlet erkanına ayar vermeye çalışan üslup yanlıştır. Bu konuşma gündemde yer almak için bir buçuk saat boyunca tahrik içeren Cumhurbaşkanın ve Başbakanın huzurunda doğru bilgileri içermeyen bir üslupla yapılan bir konuşmadır. Başbakan'ın vicdanıyla tepkisini koyması çok doğaldır.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Feyzioğlu'na tepki gösterdi. Gül, 'Danıştay törenine misafir olarak katulan Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, yakışık almayan bir konuşma yaptı. Misafire yakışan bir üslup sergilemedi. Üslubunda ana muhalefet lideri sıfatıyla konuştu. Eski Türkiye'de açılışlarda adeta siyasete emirde bulunur gibi buyurgan ifadeler vardı. Bunlar Eski Türkiye'de kaldı. Bugün Feyzioğlu'nun Van'daki depremi konuşarak siyasi konuşmaları kattı ve siyasi karşılık buldu.