AK Parti'den müthiş Ayasofya Camii paylaşımı! Büyük ilgi gördü

AK Parti, Ayasofya Camii'yle ilgili video paylaştı. Kısa film, televizyon kanallarında da gösterildi. Paylaşım büyük ilgi gördü.

AK Parti, Ayasofya Camii'yle ilgili video paylaştı. Paylaşımda, "Medeniyet güneşimizin yeniden yükselişinin sembolü olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin kubbelerinden ezanların, salavatların, hatmi şeriflerin sesleri kıyamete kadar eksik olmayacak" denildi.

Kılıçdaroğlu algı operasyonuna soyundu!

AK Parti'nin tüm kanallara ilettiği Ayasofya reklam filminin yayınlanacağı bilgisinin Kemal Kılıçdaroğlu'na aktarıldığı iddia edildi. CHP lideri de, Ayasofya mesajını perdelemek için kurgulanan algı operasyonuna figüranlık yaptı.

Bağımsız anketlerde büyük bir farkla kaybedeceği ortaya çıkan CHP Genel Başkanı ve yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kirli bir algı operasyonuna imza attı.

Yaklaşık 2 saat önce AK Parti tüm kanallara saat 21.00’da Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile ilgili bir film yayınlayacağına dair planlama iletildi.

AK Parti'nin hazırladığı Ayasofya reklam filmi resmi Twitter hesabından şu ifadelerle yayınlandı:

"Medeniyet güneşimizin yeniden yükselişinin sembolü olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin kubbelerinden ezanların, salavatların, hatmi şeriflerin sesleri kıyamete kadar eksik olmayacak…"

MANİPÜLASYONA SOYUNDULAR

Bir televizyon kanalındaki bazı isimler tarafından Ayasofya reklam filminin yayınlanacağı bilgisinin Kılıçdaroğlu’na sızdırıldığı yönündeki bilgiler sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

18.57 gibi bu bilgiyi öğrendiği iddia edilen CHP Genel Başkanı da 19.08'de, "Bakalım Ayasofya Camii propagandası ne zaman başlayacak. Bunlar için her şey reklam. Hiçbir kutsalları yok, müşterekler yok, sadece propaganda. Ortak değerlerimizi ne hale getirdiler? Temiz alın çalmayanın, çırpmayanın, harama el sürmeyenin, halkını aç bırakmayanındır. Nokta!" tweet'ini paylaştı.

kilicdaroglu.webp

AYASOFYA REKLAMI RAHATSIZ ETTİ

Yedili koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 21.00’da AK Parti'nin Ayasofya reklam filmi yayınlanmadan önce yaptığı paylaşımla AK Parti'ye yönelik algı operasyonuna girişti.

AK PARTİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: İLKESİZ VE ETİK DIŞI

Konuyla ilgili Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Yayınlanması için TV kanallarına gönderdiğimiz reklam filmimize ilişkin etik dışı ve ilkesiz bir şekilde bilgi alarak bu paylaşımı yapmanız; içinde bulunduğunuz acizane durumun göstergesidir.

Milletimizin Ayasofya Camii hususundaki maneviyatını itibarsızlaştırmaya çalışmaktan hicap duymalısınız.

Bizi izlemeye devam edin. Belki o zaman bu milletle gerçekten tanışabilirsiniz. @kilicdarogluk" ifadelerini kullandı.

Etiketler :