AK Parti'nin merak edilen paylaşımı geldi!

AK Parti’nin sosyal medya hesabından dün pinokyo emojisiyle birlikte “Yarın saat 14.00’te” cümleleri paylaşılmıştı. AK Parti’nin resmi Twitter hesabından bugün saat 14.00’daki paylaşımı CHP Genel Merkezi’nin yalan üretim merkezi çizgi filmi oldu.
AK Parti'nin merak edilen paylaşımı geldi!

yeni-haber-video-028.jpg

AK Parti'nin resmi Twitter hesabından dün merak uyandıran bir paylaşım yapılmış, sosyal medya hesabından "Yarın saat 14.00'te" denilerek pinokyo emojiisi paylaşılmıştı. AK Parti'nin bugün saat 14.00'te ne açıklayacağı merak konusu olurken, sosyal medya kullanıcıları arasında tahminler yapılmaya başlanmıştı.

1-20210505154140.jpg

HAMZA DAĞ, "14.00'TE ÇİZGİ FİLM PAYLAŞACAĞIZ. BU KADAR PANİĞE GEREK YOKTU" DİYE TİYE ALDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ da bir paylaşıdma bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in saat 14.00'da açıklama yapılmadan önceki paylaşımlarını paylaşarak, "14.00'te çizgi film paylaşacağız. Bu kadar paniğe gerek yoktu" ifadelerini kullandı.

2-20210505154140.jpg

YALAN ÜRETİM MERKEZİ CHP ÇİZGİ FİLMİ

AK Parti saat 14.00'da yapacağı açıklama bekleniyordu, AK Parti sosyal medya hesabından, CHP Genel Merkezi'nin yalan üretim merkezi hakkındaki bir çizgi film paylaşıldı.

HAFİF, ORTA KARAR, KUYRUKLU YALAN

Çizgi filmde, CHP yalan üterim merkezinde üretilen yalanlar anlatılıyor. Yalan jeneratörüne herhangi bir konu girilince yalan üretildiği çizgi filmde yer alıyor.

Çizgi filmde, CHP'nin yalan üretim merkezi olarak CHP Genel Merkezi gösterilirken, Kılıçdaroğlu'na hafif, orta karar ya da kuyruklu yalan isteyip istenmediği soruluyor. Ardından Türkiye gündemindeki, olaylar yalan makinesine girilerek, konu hakkında yalanlar üretiliyor.

AK Parti'nin merak edilen paylaşımı geldi!

AK Parti'nin merak edilen paylaşımı geldi!