Akademik İlan Takip Sistemi hizmete açıldı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), Üniversite Akademik ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların online olarak sisteme başvurabildikleri “Akademik İlan Başvuru Sistemi” yazılım sürecini tamamlayarak kullanıma sundu.
Akademik İlan Takip  Sistemi hizmete açıldı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN), Üniversite Akademik ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların online olarak sisteme başvurabildikleri  “Akademik İlan Başvuru Sistemi” yazılım sürecini tamamlayarak kullanıma sundu. Yazılım, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Yazılım Geliştirme Birimi ile Personel Daire Başkanlığı işbirliği ile hazırlandı. Akademik İlan Takip Sistemi yazılımı ile Akademik Kadrolara başvuruların alınması ve başvuru yapacak adayların veri girişlerinin sistem üzerinden yapılabilmesi amaçlanıyor. 
YAZILIM, İSRAFIN ÖNÜNE GEÇECEK
Fotokopi, kağıt israfı ile posta ve ulaşım giderlerini azaltmayı amaçlayan bu yeni sistemle adaylardan ayrıca basılı evrak istenilmesi tamamen kaldırıldı, böylece Tasarruf Tedbirleri Genelgesine de uyum sağlanmış oldu. Akademik İlan Takip Sistemi, aynı zamanda KTÜN tarafından yayımlanan aktif olan ilanları, adayların görebilmelerine ve güncel olan ilanlara başvurularını yapabilmelerine olanak sağlıyor. Başvuru yapan adayların ön değerlendirme ve kesin kayıt sonuçları sistem tarafından yapılarak, sonuçlar https://www.ktun.edu.tr/ adresinden yayınlanacak.