Akaryakıta bir zam daha! İşte Konya'da güncel fiyatlar

Brent Petrol fiyatlarındaki değişiklikle birlikte akaryakıt fiyatlarında da değişimler yaşanıyor. Benzinde yaşanan artış sonrasında sürücülerin ilk tercihi olan LPG'de (Otogaz) fiyat bu geceden itibaren değişecek.
Akaryakıta bir zam daha! İşte Konya'da güncel fiyatlar

Petrol fiyatlarında yükseliş devam ederken Ekim ayında akaryakıtta ilk zam haberide geldi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre benzine gelen zamların ardından sürücülerin ilk tercihi olan LPG'ye zam geldi.

LPG'YE ZAM!

Sektör kaynaklarından elde edilen bilgilere göre pazartesi gününü salıya bağlayan gece 00.00'dan (bu gece) itibaren LPG'ye 0,80 kuruş zam gelecek. 3 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak zam sonrası LPG'nin litresi 18 TL'ye yükselecek.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELECEK Mİ?

Eylül ayı içinde 1 lira 64 kuruş zam ve 1 lira 94 kuruş indirim yapılan benzinin litresinde sektörden elde edilen bilgilere göre 1-1,3 lira aralığında zam beklentisi hakim olmayı sürdürüyor. Eylül ayı içinde 2 TL zam yapılan motorinin litresinde ise 1 lira 50 kuruşa kadar zam gelmesi öngörülüyor. Ancak şu anda tarih ve zam miktarı konusunda net bir bilgi söz konusu değil.

KONYA'DA GÜNCEL FİYATLAR

Konya'da Motorin fiyatı: 41.11 TL

Konya'da Benzin fiyatı: 37.70 TL

Konya'da LPG fiyatı: 17.78 TL

Etiketler :