Akıllardaki soru, Konyaspor maçına da yansır mı?

Taraftar stadyuma bekleniyor. A Milli Takımımızın EURO 2024 yolunda Letonya ile grupta oynadığı mücadeleye Konya ev sahipliği yaptı. Konyalı taraftarların milli maça olan yoğun ilgisi lige de yansır mı düşüncesini doğurdu.
Akıllardaki soru, Konyaspor maçına da yansır mı?

Taraftar stadyuma bekleniyor. A Milli Takımımızın EURO 2024 yolunda Letonya ile grupta oynadığı mücadeleye Konya ev sahipliği yaptı. Milli gururun yaşandığı karşılaşmada stadyum ful çekerken, maçtaki ambiyans ve coşku sahada takımın performansını etkiledi ve Türkiye 4-0' lık net bir galibiyetle sahadan ayrıldı. Konyalı taraftarların milli maça olan ilgisi lige de yansır mı düşüncesini doğurdu.

konyaspor-taraftari.jpg

HEYECAN VERİCİ OYUN
Konyaspor Stadyumu'nun boş kalmasıyla alakalı bilet fiyatları neden gösterilmesine karşın bu görüş ortadan kalktı. Çünkü milli maç biletleri 200 ila 400 TL arasında olmasına karşın hızlıca tükendi. Taraftar konuyla ilgili sosyal medyada görüşlerini paylaşırken takımlarından heyecan verici bir oyun beklediklerini ifade ettiler. Son haftalardaki kayıp sonrası takım hafta sonu güçlü mesaj vermek istiyor.

 Muhabir
Etiketler :