Aksa Elektrik'ten esnafa indirimli elektrik

İSTANBUL (AA) - Aksa Elektrik, gerçekleştirdiği anlaşmalarla hizmet bölgesindeki esnafa indirimli elektrik tarifesi uygulamaya başladı.Şirketten yapılan...
Aksa Elektrik'ten esnafa indirimli elektrik

İSTANBUL (AA) - Aksa Elektrik, gerçekleştirdiği anlaşmalarla hizmet bölgesindeki esnafa indirimli elektrik tarifesi uygulamaya başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aksa Elektrik, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ve Sanayi ve Ticaret Odaları ile yaptığı anlaşmalar kapsamında Rize, Malatya, Elazığ, Giresun ve Artvin'deki ticarethane abonelerine özel tarifelerle indirimli elektrik hizmeti vermeye başladı.

Gümüşhane, Trabzon, Tunceli ve Bingöl'deki esnafa da indirimli elektrik fırsatı sunmaya hazırlanan Aksa Elektrik, böylece hizmet bölgesindeki ticarethaneleri indirimli elektrikle buluşturmuş olacak.

Aksa Elektrik'in oda üyelerine özel hazırladığı indirimli elektrik fırsatlarından yararlanmak isteyen ticarethane aboneleri, üye oldukları oda belgeleriyle Aksa Elektrik Müşteri Hizmet Merkezlerinden işlemlerini kolayca yaptırarak indirimli elektriği kullanabilecek.

Kaynak: