Akşehir Belediyesi depremzedelerin yanında

Konya'da Akşehir Belediyesi, deprem bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.
Akşehir Belediyesi depremzedelerin yanında

Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı açıklamada, “AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, deprem bölgesi Hatay'da kurmuş olduğumuz yemek çadırını ziyaretinde vatandaşlarla sohbet ederek onlara desteklerini iletti” dedi. Başkan Akkaya’ya ekiplerin Adıyaman’da da canla başla çalıştığını ifade etti. Akkaya açıklamasının devamında şunları ifade etti: “Akşehir Belediyesi ekiplerimiz, deprem nedeniyle yeraltında zarar görerek tıkanan kanalizasyon hatlarında foseptik işlemlerini gerçekleştiriyor. Hastalıkların oluşup yayılmaması için ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor.”

aksehir-belediyesi-depremzedelerin-yaninda-2.jpg

DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Belediye ekipleri Hatay’da da yaraları sarıyor. “Depremzede çocuklarımızın yüzü gülüyor” diyen Başkan Akkaya, “Depremin büyük yıkıma sebep olduğu Hatay'da; eşya dağıtımı, çocuklarımıza kek dağıtımı, kahvaltı ikramı ve akşam yemeği ikramı ile vatandaşlarımızın yanındayız.

Ayrıca vatandaşlarımız bölgeye getirdiğimiz jeneratörle telefonlarını şarj etme fırsatı da buluyor” açıklamasında bulundu. Akkaya, “Deprem bölgelerinden gelen vatandaşlarımız için Dudu Kadın Çarşısında ücretsiz giyim mağazamız faaliyete başlamıştır. Vatandaşlarımız kıyafet ve ayakkabıları mağazamızdan temin ederek ihtiyaçlarını giderebilirler” dedi.

aksehir-belediyesi-depremzedelerin-yaninda-1.jpg

KONYA HABER

Kaynak:HABER MERKEZİ

Etiketler :