Akşehir'den şampiyonluk yürüyüşü

Çok çekişmeli bir o kadar adrenalin seviyesi yüksek olan Konya Süper Amatör Lig’de bitime sayılı günler kaldı.
Akşehir'den şampiyonluk yürüyüşü

Çok çekişmeli bir o kadar adrenalin seviyesi yüksek olan Konya Süper Amatör Lig’de bitime sayılı günler kaldı. Depremler nedeniyle bir süre ara verilen ligin, 9 Nisan’da tamamlanabilmesi için takımlar haftada iki maç oynuyor. Yoğun ve yorucu geçen tempoda lider Akşehirspor, yoluna namağlup bir şekilde devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, ligde kalan dört maçında üçünü kazanmasını durumunda hiçbir hesap yapmadan şampiyonluğunu ilan edecek. Akşehir’in dört maçlık seride puan kaybetmesi durumunda ise rakiplerinin toplayacağı puanlara göz atılacak. Süper Amatör Lig’de ilk üç sırayı oluşturan takımlardan Akşehir’in 54, Ömeranlı’nın 49, Kulu’nun ise 44 puanı bulunuyor.

aksehir-2.jpg

‘SON DÜZLÜKTEYİZ, HER MAÇ FİNAL’
Akşehirspor’un 3-2 kazandığı Havzanspor maçının ardından açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlıların Teknik Direktörü Bekir Mehtap, “Havzanspor, genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğu için maçın zor geçeceğini biliyorduk. Oyuncularım, her hafta olduğu gibi mücadeleyi elden bırakmayarak galip gelmesini bildiler. Artık son düzlükteyiz, her maç final. Hafta sonu Ereğli Erges ile taraftarımızın önünde maça çıkacağız. O maçtan da galibiyetle ayrılarak derin bir nefes almak istiyoruz. Ligde zirvedeyiz ve 5 puanlık bir avantajımız var. Bunu korumak ve kalan maçlara aynı ciddiyetle hazırlanıp sezon sonu şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz” dedi.

aksehir.jpg

‘LİGDE OYNANAN HER MAÇ ZOR’
Kıyasıya geçen şampiyonluk yarışı hakkında da görüş belirten genç teknik adam, “Sezon başından beri bir rekabet var. Aslında keyifli de geçiyor. Bu durum ligin zorluk derecesini de yükseltti. Fakat biz bunun bilincindeyiz. En başından beri biz işi sıkı tutuyoruz. Ligde 20 hafta geride kaldı ve yenilmedik. Bu çok önemli bir veri, iyi bir performans aslında. Sadece yapacağımız iş; kendi maçımıza bakmak. Kendi maçlarımızı kazandığımız sürece inşallah sonu bizim için mutlu bitecek. ’Düğüm nerede çözülür?’ diye çok soru geliyor. Ligde oynanan her maç zor. Biz maç maç gidiyoruz. Başka hiçbir şeyi düşünmüyoruz. Havzan maçı geride kaldı, sırada Erges maçı var. Ona da sıkı bir şekilde hazırlanacağız’ diye konuştu.

aksehir-3.jpg

Etiketler :