Akşener’in tiyatrocusu Temur’un şaşalı hayatı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, dün Konya’yı ziyaretinin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da resmi hesabında paylaştığı videoda yer alan ve "Ekonomi berbat" diyen Yüksel Temur'un lüks yaşantısı dikkat çekiyor.
Akşener’in tiyatrocusu Temur’un şaşalı hayatı!

yeni-haber-video-028.jpg

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, dün Konya’yı ziyaretinin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da resmi hesabında paylaştığı videoda yer alan ve "Ekonomi berbat" diyen Yüksel Temur'un lüks yaşantısı dikkat çekiyor. Konya’da faaliyet gösteren Can Baba Cağ Kebap Restoran’ın sahibi olan Temur’un skandal açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları tepki gösteriyor.

 

Meral Akşener'in, dün Konya’yı ziyaretinin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'da resmi hesabında paylaştığı videoda yer alan ve "ekonomi berbat" diyen Yüksel Temur'un lüks yaşantısı görenleri hayrete düşürdü. Range Rover ve Mercedes marka ciplerle ve makam aracı olarak kullanılan Mercedes sedan tipi bir başka araçla daha fotoğrafları sosyal medyaya sızan Temur’a, sosyal medya kullanıcıları yoğun tepki gösteriyor. Konya’da faaliyet gösteren Can Baba Cağ Kebap Restoran’ın sahibi olan Temur’un skandal açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları tarafından, ‘İYİ Parti Production gururla sunar… Yer: Konya, Oyuncular: Meral Akşener, Yüksel Temur, Kurgu: Vatandaş Mağdur. Ama gerçek Yüksel Temur çok farklı bir hayat yaşıyor’, ‘Keşke bende Meral Akşener’in adamı Yüksel Temur gibi aç olsam’ gibi yorumlarda bulundular. Temur’un özellikle Suriyeliler hakkında yaptığı açıklamalar ise pes dedirtti.

yuksel-temur-1.jpg

yuksel-temur-2.jpg

yuksel-temur-3.jpg

yuksel-temur-4.jpg

yuksel-temur-5.jpg

Akşener’in tiyatrocusu Temur’un şaşalı hayatı!

Akşener’in tiyatrocusu Temur’un şaşalı hayatı!