Alanya'dan puan çıkmadı!

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu olan İttifak Holding Konyaspor, rakibine 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
Alanya'dan puan çıkmadı!

Ligde son iki haftada Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı kupada da Manisa FK'yı yenerek moral yükselten İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'un konuğu oldu. Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan müsabakaya geçen haftanın kadrosundan tek değişiklikle başlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, Farouk Miya'nın yerine Amir Hadziahmetovic'e ilk 11'de görev verdi.

Maç dengede başladı. Her iki takım da ilk devrede karşılıklı ataklar geliştirdi. Ev sahibi Aytemiz Alanyaspor, 37. dakikada Efecan Karacan'ın asistinde Babacar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YARI ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Maçın ikinci yarısına Konyaspor'da yaşanan sakatlıklar damga vurdu. yeşil beyazlı takımda 56. dakikada forvet oyuncuları Artem Kravets ve Sokol Cikalleshi oyuna devam edemeyince yerlerine Samuel Eduok ve Oğuz Kağan Güçtekin dahil oldu. 46. dakikada Amir Hadziahmetovic'in yerine oyuna giren Musa Çağıran ise yine sakatlığı sebebiyle oyuna devam edemedi. 78. dakikada Musa'nın yerine Paolo Hurtado oyuna dahil oldu. İkinci devrede gol olmadı ve mücadele Alanyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla lider Alanyaspor puanını 23'e çıkartırken, İttifak Holding  Konyaspor 12 puanda kaldı.

Yeşil beyazlılar 11. hafta maçında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un konuk edecek. Mücadele, 5 Aralık Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ