Alanyaspor- Konyaspor maçındaki ilginç enstantaneler

Konyaspor'un Alanyaspor deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyette maçın içindeki bazı enstantaneler sporseverlerin dikkatini çekti. Bu ilginç olaylardan bir tanesini Alanyaspor tercümanı gerçekleştirdi.
Alanyaspor- Konyaspor maçındaki ilginç enstantaneler

Konyaspor'un Alanyaspor deplasmanında aldığı 3-0'lık galibiyette maçın içindeki bazı enstantaneler sporseverlerin dikkatini çekti. Bu ilginç olaylardan bir tanesini Alanyaspor tercümanı yaptı. Alanyaspor'daki görevli tercüman Hakem Çağdaş Altay'a maçın ilk yarısının bitimi sonrası yoğun itirazı ve kenar söylemleri sonrasında hakem tarafından direkt kırmızı kart gördü. Süper Lig'de tercümanın maçtan atıldığı yakın zaman içinde hatırlanmıyor.

enstantane.jpg

MİCHALAK'IN ŞUTU TACA ÇIKTI
Bir diğer ilginç olayda maçı çeken kameraman ile yaşandı. Saha kenarına top gelmesi sonrası yayıncı kuruluş çalışanı personel sakatlandı ve burnuna pansuman yapıldı. Konyaspor'un Michalak ile kazandığı atakta ise Kontrad orta sahaya bir nefeste geçtikten sonra sağ çaprazdan çektiği şut taca çıktı. Maçın spikeri şaşkınlığını gizleyemezken, Michalak'ın şutu.. taca çıktı söylemiyle şaşkınlığını dile getirdi.

 Muhabir
Etiketler :