Alanyaspor-Konyaspor, Maçtan son notlar!

Süper Lig 14. Hafta karşılaşmasında Konyaspor, Alanyaspor deplasmanında oynayacak. İki takım için de kritik öneme sahip olan mücadelede Anadolu Kartalı hata yapmak istemiyor. Burak Pakkan’ın düdük çalacağı karşılaşma 13.30’da başlayacak.
Alanyaspor-Konyaspor, Maçtan son notlar!

Trendyol Süper Lig’de TÜMOSAN Konyaspor, Corendon Alanyaspor’un konuğu olacak. Galibiyet hasretini seyircisi önünde son veren Anadolu Kartalı, yoğun aralık fikstürünün ilk maçına çıkıyor. Hakan Keleş’in öğrencileri Kasımpaşa galibiyetini pekiştirmek için sahaya çıkacak. Alanya’ya moralli giden yeşil beyazlılarda Keleş’in en büyük kozu takımın vazgeçilmezleri Sokol ve Guilherme olacak.

rekabette-esitlik-var.jpg

KRİTİK TERCİHLER YAPACAK

Kasımpaşa maçında gol ve asist yapan Çikalleshi’nin deplasmanda ilk 11’de çıkmasına kesin gözle bakılıyor. Takımının son haftalarda oynadığı futboldan memnun olan ve şansızlığı geride bıraktıklarına inanan Hakan Hoca orta sahayı yeniden Oğulcan-Soner üzerinden kurması beklenirken, Muric-Prip, Uğurcan-Calvo tercihleri kritik öneme sahip. Keleş takımının Kasımpaşa oyunundan memnun kaldı.

tarihe-gecen-maclar.jpg

RAKİPTE SON DURUM

Ev sahibi Alanyaspor’da ise Konyaspor maçına mutlak 3 puan gözüyle bakılıyor. Güney temsilcisi geçen hafta aldığı yenilgiyle potaya demir atarken, iç sahada çıkışa geçmek için fırsat bekliyor. Kötü gidişatı son veremeyen Fatih Tekke için karşılaşma kritik öneme sahip. Konyaspor 13 puanla deplasmana 15. Sırada çıkacak. Alanyaspor ise hayati öneme sahip olan maça 10 ile başlayacak.

rekabette-esitlik-var-001.jpg

Eksik ve cezalılar

Konyaspor’da cezalı oyuncu yok. Anadolu Kartalı 14. Haftada oynayacağı Alanyaspor maçı öncesinde kart cezalısı futbolcusu bulunmuyor. Yeşil beyazlılarda Francisco Calvo kart sınırında yer alırken, kart görmesi durumunda Sivas maçında oynamayacak. Konyaspor’da diğer yandan sakatlığı devam eden Muhammet Demir ve Gökhan Töre deplasmanda görev alamayacak. Ev sahibi Alanyaspor’da ise kart sınırında veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Güney ekibinde Yusuf Özdemir ve Richard ise sakat.

eksik-ve-cezalilar.jpeg

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :