Albaraka Türk ve MEPAŞ anlaştı

Konya, Karaman, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin elektrik dağıtım ve satış şirketi olan MEPAŞ ile Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. arasında fatura tahsilatı protokolü imzalandı.
Albaraka Türk ve MEPAŞ anlaştı

Türkiye’ de faaliyet gösteren 21 elektrik dağıtım şirketinden biri olan MEPAŞ ile Türkiye’ de faizsiz bankacılığın öncüsü Albaraka Türk protokole birlikte imza attı.

Konya başta olmak üzere Albaraka Türk Katılım Bankası ve MEPAŞ ın faaliyet gösterdiği il ve ilçelerdeki tüm Albaraka Türk şubelerinden Mepaş elektrik fatura tahsilatları yapılabilecek.

İmza töreninde MEPAŞ genel merkezinde bir araya gelen MEPAŞ Genel Müdürü İlker Arslanargun ile Albaraka Türk Konya Şube Müdürü Murat Küçükkara imzalanan anlaşma sonrası duydukları memnuniyeti ifade etti.

Albaraka Türk Konya Şubesi Müdürü Murat Küçükkara, bu anlaşma ile MEPAŞ’ ın özelleştirmeden sonra fatura tahsilatları noktasında anlaştığı ilk bankanın Albaraka Türk Katılım Bankası olmasından dolayı ayrıca mutluluk duyduğunu belirtti.

Mevcut yapıda su, doğalgaz, sabit ve mobil telefon faturaları kablo tv den internet fatura tahsilatına kadar pekçok kurumun fatura tahsilatlarını gerçekleştiren ve faizsiz bankacılığı öncüsü olan Albaraka Türk Katılım Bankası’ nın   elektrik faturalarının tahsilatı ile müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı arzu ettiklerini ifade etti. Küçükkara: Öte yandan bankamız müşterilerinin otomatik ödeme talimatı verdiklerinde hesaplarında fatura bedeli için yeterli tutar olmasa bile faturalarının ödendiği fatura ödeyen hesap isimli ürünümüzü de müşterilerimizin  hizmetlerine sunduğumuzu belirtmek isterim dedi.

Albaraka Türk Katılım Bankasının 9 u Konya’ da olmak üzere ülke genelinde 212 şubesi bulunduğunu ifade eden Küçükkara böylece bölgemizdeki  vatandaşlarımızın bundan sonra elektrik faturalarını da Albaraka Türk’ ün Şubelerinden, İnternet Bankacılığı üzerinden ve ATM cihazlarından ücretsiz olarak ödeyebileceğini vurguladı.

İmza töreninde konuşan Mepaş Genel Müdürü İlker Arslanargun da bu tahsilat anlaşmasının hem iki kuruma ve hem de bu iki kurumun müşterilerine hayırlı olmasını dilediklerini ifade etti.

albaraka-turk-ve-mepas-anlasti-1.jpg