Ali Cumhur Taşkın’dan tepki: Tamamen yalan

Bazı yazarlar ve dedikodu siteleri tarafından ortaya atılan Ahmet Davutoğlu iddiasına bir tepki de AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın’dan geldi.
Ali Cumhur Taşkın’dan tepki: Tamamen yalan

Bir yazar ve bazı dedikodu siteleri tarafından ortaya atılan; AK Partili 16 milletvekilinin Ahmet Davutoğlu’nu tebrik için aradığı iddiasına bir tepki de AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın’dan geldi.

Ankara Kuşu adlı twitter kullanıcısı, Yeni Çağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğurlu ve lafkolik isimli internet sitesinin İddiasına göre, AK Parti Konya Milletvekilleri, Ahmet Sorgun, Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Leyla Şahin Usta, Ziya Altunyaldız, Hacı Ahmet Özdemir, Gülay Samancı, Abdullah Ağralı, Selman Özboyacı ve Halil Etyemez,  AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser,  AK Parti Mersin Milletvekilleri Lütfi Elvan, Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan'ın Davutoğlu'na tebrik telefonu açtığı öne sürüldü.

Taşkın, sosyal medyada o iddiaları alıntılayarak, "Sosyal medyanın yalancı kuşunun; bizlerin yeni kurulan Partiyi tebrik ettiğimiz iddiası külliyen yalandır. Biz siyasete sn Cumhurbaşkanımız ile başladık ve O’nun liderliğinde tamamlayacağız inşaallah” ifadelerini kullandı.

HABER: SEYFULLAH KOYUNCU