Ali Kaya: Bozkır’ı hak ettiği yere taşıyacağız

AK Parti Bozkır Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Ali Kaya, Bozkır’ı hak ettiği yere taşımak için çalışacağını ifade etti.
Ali Kaya: Bozkır’ı hak ettiği yere taşıyacağız

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçime hazırlık süreci devam ediyor. Bozkır Belediye Başkanlığı için AK Parti’den Aday Adayı olan Veteriner Ali Kaya, ilçenin gelişimi, sorunların çözümü için çalışacağını ifade etti. İlçedeki mevcut sorunları çözerek, Bozkır’ı hak ettiği yere taşımak için çalışacağını söyleyen Ali Kaya, “Bozkır’ı hak ettiği yere ve daha iyi bir geleceğe taşımak amacıyla çalışacağız. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, AK Parti Genel Merkez, İl ve ilçe Teşkilatları ile sürekli etkileşim halinde kalacağız. Ağlayanın gözyaşını silmeye, anaların dualarını almaya, gariplerin, mazlumların, yardıma muhtaçların yanında olmaya aday olduk. Bizim sevdamız Bozkır’adır. Bizim hiç kimseyle kavgamız, sorunumuz yok. İlçemizin kalkınması için çalışmaya aday olduk" dedi.

‘GENÇLERİMİZİN, ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ, İSTİHDAMI ARTIRACAĞIZ’

Başta gençler olmak üzere tüm Bozkır halkının yanında olacaklarını söyleyen Ali Kaya, ilçede istihdamı artıracak projelere imza atmak istediklerini belirtti. Sanayi ve turizm alanında yeni projeler üreteceklerini söyleyen Kaya, “Bozkır’ımızın en büyük ekonomik geliri olan tarım ve hayvancılık alanlarında yeniliklere öncülük edecek, turizm alanında atılımlar yapacağız. Gençlerimizin, çiftçilerimizin ve umudunu Bozkır’a bağlayanların yanında yer alacak, onların her türlü sorunuyla ilgilenmeye çalışacağız. Tarımda gerekli olan yenilikleri, iyileştirmeleri hep birlikte istişare ederek uzun vadede etkili olacak adımlar atacağız. Hayvancılığın gelişmesi noktasında yeni projeler üreteceğiz. En önemlisi de Bozkır’ın sanayi alanında yeni bir sayfa açması için özellikle sanayi alanlarını ve kuruluşlarını destekleyeceğiz” dedi.

“BOZKIR’IN TURİZM GELİRLERİ ARTACAK”

Bozkır’da yayla turizmini artırmak istediklerini belirten Kaya, “Bozkır’ın eşsiz güzelliklere sahip yaylalarını, dağlarını, akarsularını turizme kazandırarak ilçemizin turizm alanında yeni gelir kalemleri oluşturması için çalışacağız. Bozkır’da konaklama ve ulaşım alanındaki eksikleri kapatacak, ticari hayatı canlandıracağız” dedi.

ULAŞIMDA SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Bozkır’da ulaşımda yaşanan aksamaları gidermek istediklerini belirten Kaya, “Bozkır’da ulaşım alanında bazı eksikliklerin mevcut olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu konuda önemli çalışmalar yapmak istiyoruz, Köylere ve yaylalara ulaşımdan tutun da ilçe merkezindeki yeni ulaşım akslarına kadar çok sayıda projeye imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“EĞİTİME ÖNEM VERECEĞİZ”

AK Parti’nin eğitime verdiği önemi de göz önüne alarak Bozkır’da eğitimle ilgili gelişmeler sağlamak istediklerini vurgulayan Kaya, “Bozkır’da eğitim yatırımlarına da önem vereceğiz. Okullarımızın eksikliklerinin giderilmesini sağlayacağız. Gençlerimizin eğitimini ilçemizde tamamlayabilmesi, bir meslek sahibi olabilmesi adına elimizden geleni yapacağız. Eğitim haricinde gençlerimiz ve çocuklarımızı sosyal ve kültürel anlamda geliştirmek için gerekli olan bütün imkanları sağlamaya çalışacağız” dedi.

Kaynak:YENİ HABER

 Yazı İşleri Müdürü