Ali Kaya: Gurur duyuyorum

AK Parti Konya Milletvekili aday adayı Ali Kaya, Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülke hedefleri vatandaşa gösterildiği ve buna vatandaşın sahip çıktığını söyleyerek “Bu nedenle bu çatı altında ülkem ve bölge insanına hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.
Ali Kaya: Gurur duyuyorum

Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı Ali Kaya, neden Ak Parti’yi tercih ettiğini ve aday gösterilmesi durumunda gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi. Ak Partiyi ülkeye çağ atlatan icraatlarını 2003 yılından bu yana yakından takip ettiğinin altını çizen Ali Kaya, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın lider kişiliği bölgede yıllardır uyuyan bir milletin uyanmasına vesile olmuştur. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’da engin donanımı ile bu ilerleme yolundaki ivmenin en önemli etkenlerindendir. Her ikisi de insanımıza ve bölgemize bizim bir Osmanlı torunu olduğumuzu hissettirmişlerdir” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA BENDE VARIM”

“İnsanımız tarihimizde hiç görmediği şekilde, Vaatlerin hepsi gerçekleştirilmiş, sözde kalmamış ve uygulamalarla ciddiyetini göstermişlerdir” diye konuşan Kaya, Tüm dünyadaki Müslümanların, mazlumların ülkemiz adına beklentilerinin arttığını ve Türkiye’nin artık bu insanlar için bir umut olduğunu kaydetti. Cumhuriyet tarihinde ilk defa ülke hedefleri vatandaşa gösterildiğini ve daha önemlisi Türk insanı bu hedefe inanıp ve sahip çıktığını dile getiren Kaya, “sadece kendi ülkemizin değil bölge coğrafyasındaki bütün ülkelerin beklentilerine cevap verebilmek adına bende vizyon sahibi insanlarla birlikte, yani Ak Parti kadrolarıyla ülkem ve bölge insanı adına görev yapmaktan gurur duyacağım” dedi.

“HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ”

Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü; mesleğim gereği, bölgemizdeki her statüdeki insanla muhatap oldum ve insanların devletten beklentilerini, güvenebilecekleri yöneticiler için neleri feda edebileceklerini gördüm. Bizim insanımızda her yönüyle müthiş bir potansiyel ve çevik bir zeka var. inandıkları değerler için her şeylerini feda etmeye hazırlar. Yeter ki halkın içinden, onları iyi tanıyan, güvenebilecekleri, gördüklerinde kendilerinden biri olduğunu düşündükleri doğru insanlarla yola çıksınlar. Bu yol uzun bir yol ve üç yüz yıldır uyuyan bir milletin şahlanışına şahitlik etmek için kat be kat fazla çalışmalıyız ki bu da büyük enerji ve daha da önemlisi bitmeyen bir azim ister. O enerjinin de ben ve benim gibi gençlerde fazlasıyla mevcut olduğundan kimsenin şüphesi olmasın”

“BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN HER BEDELİ ÖDEMEYE HAZIRIM”

Osmanlıyı Osmanlı yapan bir cihan devleti yapanın da bu azim ve güç olduğunu belirten Kaya, gerek Cumhurbaşkanının gerekse Başbakan’ın gençlerin yolunu açma ve ülke gelişiminde hızını artırma adına yaptıklarının aşikar olduğunu ifade etti. Madem hızlı ve güçlü sarsılmayan bir değişim istiyoruz o zaman bende bu genç neferler arasında ülkeme hizmet adına maddi manevi bütün bedelleri ödemeye hazırım” diyen Kaya, önümüzdeki dönemin medeniyetimizin şahlanışı olacağını söyleyerek “gücünü milletten alan bir iktidar milletiyle birlikte bu yolda yürüyecektir” dedi.

ALİ KAYA KİMDİR?

1971 Yalıhüyük- Arasöğüt doğumlu… 1997 yılında Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinden mezun oldu. O günden sonra yaklaşık 8 ilçede Veteriner Hekim olarak görev yaptı. 2007 2014 tarihleri arasında Ulusal ve Uluslararası bir çok sertifika sahibi olmuştur. Konya Veteriner Hekimler Odası Temsilciliğini de yürüten Kaya evli ve iki çocuk babası.

9-1-2.jpg

AHMET ERGAN / YENİ HABER